fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Tilburg

Promotiewerk in regio Tilburg

Wij van J.u.i.c.e. Promotions zijn door heel Nederland te vinden, van Groningen tot Rotterdam geen plaats is te gek voor J.u.i.c.e. Ook in Tilburg, de studentenstad van de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar studenten die interesse hebben in promotiewerk. Of het nu gaat om Promotieteams, Samling, Hostesswerk, Merchandisers of Guerrilla Marketing, het kan allemaal bij J.u.i.c.e. Promotions. Vooral in een mooie stad als Tilburg en omstreken is promotiewerk een feestje. Lees snel wat de mogelijkheden zijn voor promotiewerk in Tilburg.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Tilburg staat bekend om haar herdgangen of buurtschappen. Het is de stad met een imposante geschiedenis in de textielindustrie. Experimenteel, Rauw, Tegendraads, Daadkrachtig, Sociaal en Humor! Dit zijn volgens de inwoners zelf de zes woorden die Tilburg het best omschrijven. Het winkelgebied ligt in het hart van de stad perfect om promotiewerk te verrichten dus. De winkelcentra Westermarkt, Heyhoef en Wagnerplein, de Spoorzone, bruisende horecapleinen, verassende dwaalgebieden of het creatieve Veemarktkwartier. Tilburg zit vol energie. Dit is de reden waarom er zo veel gedaan wordt aan promotiewerk, sampling en hostesses. Geen dag zal meer het zelfde zijn. Elke dag biedt weer een nieuwe uitdaging.

In de omgeving van de stad Tilburg is het ook mogelijk om promotiewerk te doen. Omringende steden als Udenhout, Loon op Zand, Oisterwijk, Molenschot, Dongen en nog veel meer bieden volop kansen! 

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Weet jij de weg te vinden in Tilburg? Ben jij 17 jaar of ouder en zoek je een bijbaantje in Tilburg? Of ken jij iemand die geboren is voor promotiewerk? Heb je na het lezen hiervan al kriebels gekregen en sta je te popelen om promotiewerk te doen? Zoek dan niet verder! Wij bij J.u.i.c.e. Promotions zijn op zoek naar jou. Schrijf je snel in via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij ook promotiewerk doen voor verschillende merken in Tilburg.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK