fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Groningen

Promotiewerk in regio Groningen 

Groningen, ook wel bekend als de Martinistad, mag niet ontbreken op de lijst voor promotiewerk. Groningen is een levendige gemeente en tevens stad. Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions actief om de leukste en tofste merken te promoten door middel van diverse promotieacties. Woon jij in Groningen of omstreken en lijkt het jou leuk om een bijbaan te hebben in promotiewerk? En wil jij deel uit te maken van een promotieteam en samen met je teamgenoten promotiewerk te verrichten? Schrijf je dan nu in!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt diverse acties in de omgeving Groningen, waaronder ook promotiewerk in de vormen als Sampling, Winkeldemonstraties, Events, Hostess Service of Instore demonstraties in winkels zoals Bijenkorf of Mediamarkt. Maar je kan ook denken aan promotieacties op hotspots zoals winkelcentra, uitgaansgelegenheden of hogescholen.  

Naast deze locaties in de binnenstad kan je net zo makkelijk ingedeeld worden in de omgeving van Groningen om daar promotiewerk te doen. Denk bijvoorbeeld aan steden als Haren, Veendam, Assen, Roden en zuidlaren.

In Groningen zijn er ook evenementen die jaarlijks terugkeren, zoals het bevrijdingsfestival Groningen, de Sinterklaasintocht en Noorderzon. Mocht jij ingepland worden in promotieteams om promotiewerk te verrichten op een evenement, dan is er een grote kans dat jij daar staat met een product om bezoekers en voorbijgangers aan te spreken en hun het product uit te laten proberen. Naast de evenementen zijn er ook tal musea in Groningen waar jij ingedeeld kan worden om er promotiewerk te doen, zoals bijvoorbeeld het Universiteitsmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum, GR-ID en het Nederlands Stripmuseum. Wil jij aan de slag in Groningen om daar ingezet te worden voor promotiewerk? Meld je dan nu aan en sta op de leukste locaties in Nederland.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij proactief en schroom jij niet om voorbijgangers te benaderen? Heb jij een positieve uitstraling? Ben jij 17 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK