fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Guerrilla marketing

Echt opvallen met Guerrilla marketing

Met Guerrilla marketing laat je de gebaande paden en conventionele marketingtechnieken even voor wat het is. Zo kun je op een slimme en creatieve manier je doelgroep bereiken. Wij springen actueel in op gebeurtenissen met een verrassingseffect. Op die manier zorgen we als J.u.i.c.e. Promotions voor een effectieve Guerrilla marketing. Bij voorkeur in combinatie met een stukje free publicity. Guerrilla marketing is uitstekend mogelijk met een beperkt budget, terwijl de juiste improvisatie er aan de andere kant voor zorgt dat het bereik en rendement van je actie juist optimaal zijn. Wie herinnert zich niet de gele tuinkabouters van Tele2 of de koffers van de Staatsloterij, maar ook voetgangers oversteekplaats van Mc Donalds of het parkbankje van KitKat?

Guerrilla marketing vraagt om snel handelen

Guerrilla marketing vraagt om een snelle manier van handelen, in combinatie met een creatieve geest. Wij zijn in staat ‘on-the-spot’ te improviseren. Als gevolg te zorgen dat de campagne de juiste toon aanslaat. Een goede guerrilla actie is vooraf in grote lijnen gepland, maar laat aan de andere kant ruimte vrij om in te spelen op hoe je doelgroep reageert of welke situaties zich voordoen. Er ontstaat een ad hoc-inzet die op een heel praktische en snelle manier aangepast wordt aan de omgevingsfactoren die zich voordoen.

Free publicity

Guerrilla marketing leidt van zichzelf tot een spontane confrontatie met je merk of product, waardoor het bereik doorgaans een grote vlucht neemt en het rendement veel andere (conventionele) marketingtechnieken voorbij streeft. Daarnaast heb je de mogelijkheid een deel free publicity te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer de actie wordt opgepakt door de lokale nieuws websites of zelfs door de traditionele grote media. Uiteraard gaat je marketing actie gepaard met een uitgekiende free publicity strategie. Jouw merk is onder de aandacht. En hoe!

Op zoek naar onconventionele concepten?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies of de uitwerking van een conceptplan.

Kenzo zet de Klaproos - guerilla

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK