fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotieteams

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt effectieve promotieacties in de breedste zin van het woord. Van conceptontwikkeling tot de uitvoering van de promotieteams. Vanuit een creatief idee in de conceptfase tot een geheel verzorgde actie op bijvoorbeeld de winkelvloer óf op straat. Dankzij onze expertise en ervaring met vele promotieacties zijn wij in staat je goed te adviseren, zodat uiteindelijk de promotieacties met het beste resultaat worden gerealiseerd. Om een duidelijk beeld te creëren van onze activiteiten en mogelijkheden, hebben wij de meest voorkomende promotieacties voor je op een rijtje gezet.

Promotieteams op locatie

Je vindt onze promotieteams in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar je jouw doelgroep wenst te benaderen. Een promotieteam is optimaal effectief wanneer het de voorkeuren en beweegredenen van je doelgroep goed kent. Om die reden selecteren we promotiemedewerkers met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie. Of het nu dames of heren, jongeren of ouderen, skaters of studenten moeten zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat je een krachtig medium in handen hebt om je product of merk optimaal effectief in de markt te zetten.

Promotieteams met de juiste uitstraling

We selecteren representatieve en aantrekkelijke promotiedames en -heren met uitstekende communicatieve vaardigheden, met slechts één reden; een optimale communicatie van jouw organisatie en merken. Wij schrijven vanuit het concept en samen met jou een indrukwekkend en pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier je product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training

We starten met een goede kick off samen met de opdrachtgever waarin we de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Ook intern geloven we sterk in de kracht van persoonlijke communicatie. Daarom sturen we na de kick-off 1 op 1 een specifieke instructie op papier. Maar daar blijft het niet bij. We bellen alle deelnemers van het promotieteam ook persoonlijk na. De project manager op kantoor in Amsterdam weet alle details van het project en brieft het promotieteam ook telefonisch nogmaals. Door voor iedere actiedag de specs door te nemen met ieder teamlid, is er sturing en houden we een vinger aan de pols. Blijkt dat iemand vlak voor het project verhinderd is, dan hebben we altijd een promotieteam standby staan, die het werk vlekkeloos kan overnemen.

Naast de aansturing door projectmanagement hebben we ook Quality Managers in dienst. Zij controleren de activaties op locatie. Ofwel, er is altijd iemand van kantoor ter plekke die de kwaliteit bewaakt en zo nodig bijstuurt.
Geef mij vrijblijvend advies

Wat zijn de stappen die een promotieteam doorloopt?

  • Concept
  • Projectplan
  • Kick Off
  • Briefing
  • Actie (test)
  • Controle
  • Fine tuning
  • Evaluatie
  • Aanbevelingen

Mogelijkheden van onze promotieteams

Onze promotieteams worden op veel verschillende manieren ingezet. Natuurlijk delen we flyers uit, maken we foto’s, stappen we in animatie figuren en werken we als host of hostess. Maar dat is nog niet alles, we delen ook samples uit, verkopen je product op de beurs of werven leden op een evenement. Toch liever guerrilla campagnes, jullie merchandising laten verzorgen of je logistiek uit handen geven? Doen we met liefde. En full service is ook echt full service bij ons, want we produceren ook nog je promotiemiddelen, verzorgen je kleding en styling en al het transport. Dat doen we samen met geselecteerde partners en specialisten. Het is dus deze combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat we ons echt full service promotie bureau mogen noemen. One stop shopping, dat is de toegevoegde waarde en daar zijn we trots op.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten middels een van onze brand activation tools of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk.

Meer informatie

Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.
Geef mij vrijblijvend advies

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK