fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Rotterdam

Promotiewerk in de regio Rotterdam

Een bijbaan in promotiewerk in Rotterdam betekent mensen enthousiasmeren en ze kennis laten maken met nieuwe producten of diensten. Het is meer dan de hele dag gezellige praatjes maken, maar dat is een prima basis toch? Want uiteindelijk komt het neer op de klantbeleving. Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions heeft veel promotiewerk in Rotterdam! Dus ben jij op zoek naar een superleuke bijbaan in Rotterdam en omstreken? En lijkt promotiewerk jou wel wat? Lees dan vooral even verder wat wij bij J.u.i.c.e. Promotions te bieden hebben.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Rotterdam is een echte metropool en daarom zijn er veel locaties waar wij promotiewerk uitvoeren. Wij zetten vaak promotieteams in op het Beursplein, winkelcentrum Alexandrium, Erasmus Universiteit, Rotterdam Centraal Station, Zuidplein en de Koopgoot. dit zijn de meest voorkomende promotiewerk locaties. Daarnaast zetten wij ook vaak promotiemedewerkers, demonstrateurs en merchandisers in op evenementen en festivals.

Steden als Hellevoetsluis, Zoetermeer, Gouda ,Capelle aan den IJssel, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Naaldwijk, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en Zwijndrecht vind je in de directe omgeving. Ook op deze locaties is het handig om promotiewerk te laten uitvoeren dus woon jij in Rotterdam en denk je dat dit iets voor jou is? Meld je dan snel aan!

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Bij promotiewerk is het is belangrijk dat je sociaal vaardig bent en dat je niet bang bent om mensen te benaderen. Ben je dat, 17 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Woon jij in of bij Rotterdam? Spreek jij mensen in Rotterdam zonder enige moeite aan? Dan zijn wij op zoek naar een promotor als jij! Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet vertegenwoordig jij volgende week al de tofste merken in Rotterdam en omstreken met promotiewerk.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK