fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Zoetermeer

Promotiewerk in de regio Zoetermeer

In het gezellige Zuid-Holland en drukke Zoetermeer mag promotiewerk niet ontbreken. Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions zet ook hier promotieteams in om promotiewerk aan te bieden. Met verschillende promotieacties in de stad is Zoetermeer altijd in trek! Unieke en spontane samplingacties in het ‘Stadshart’ of leuke kookdemonstraties in het centrum. Lijkt het jou leuk om promotiewerk te doen in Zoetermeer? Lees dan snel verder!!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio RotterdamDen Haag en daardoor is het een drukbezochte stad met een aantal grote winkelgebieden, zoals: Woonhart Zoetermeer, Promenadeplein, Stadhuisplein en Stadshart. Ook in deze winkelcentra organiseert Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions promotieacties om er promotiewerk te doen. Door de fantastische ligging van Zoetermeer in de Randstad is er in de omgeving altijd promotiewerk te doen! Bij Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is het werk afwisselend. Een dag ben je promotiewerk aan het doen zoals bijvoorbeeld aan het flyeren en de volgende dag naar een Instore Demonstratie in Den Haag? Natuurlijk! Met de winkelcentra, indoor skipiste Snowworld en de unieke ligging is er meer dan genoeg te doen!

Er zijn ook veel evenementen, zoals het Bluesfestival, Culinair Zoetermeer, Culturele Uitmarkt en Wilhelminapark-concert. Deze evenementen trekken jaarlijks duizenden bezoekers en ook Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is hier aanwezig in promotieteams om er promotiewerk te doen. Naast het werken kan je ook nog eens in je pauze, tijdens en na het verrichten van promotiewerk genieten op de evenementen zelf. In Zoetermeer kan jij als promotor aan de slag om promotiewerk te doen samen met jouw leuk promotieteam en kom jij op plekken die je nooit eerder hebt gezien of sta jij op dit soort plaatsen en dat is dubbel genieten.

Inschrijven voor Promotiewerk?

Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren in Zoetermeer? Hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken en individueel of in groepsverband promotiewerk neer te zetten in Zoetermeer? Ben je minimaal 17 en spreekt promotiewerk je aan? Neem dan snel contact op met J.u.i.c.e. Promotions want dan ben jij de promotor die we zoeken! En wie weet kan jij toffe merken vertegenwoordigen met promotiewerk in Zoetermeer.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK