fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Den Haag

Promotiewerk in Den Haag 

J.u.i.c.e. Promotions is het full-service promotiebureau van Nederland en verzorgt de leukste en meest effectieve promotieacties onder andere in Den Haag. Ben jij op zoek naar promotiewerk of andere promo-vacatures in Den Haag? Lees snel verder en kom werken in de hoofdstad van de provincie zuid Holland, Den Haag!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Den Haag heeft naast de politieke basis ontzettend veel te bieden! De stad wordt uitstekend bezocht door zowel dagjesmensen als door de lokale bevolking. Voor veel A-merken is Den Haag dan ook een van de topsteden. Wij zijn er met onze opdrachtgevers regelmatig te vinden. Zo kan je promotiewerk in promotieteams doen in het centrum van Den Haag en in de kleine winkelcentra en de Megastores. In de zomer gaan de samplingteams richting het strand van Scheveningen en Kijkduin om daar strandgasten te verrassen met gekoelde samples. Naast deze locaties werk je op drukke locaties in de binnenstad en op de verschillende stations. Naast sampling en het uitdelen van flyers kan je ook worden ingezet als demonstrateur, merchandiser of chauffeur. Geen dag zal dus het zelfde zijn als je bij J.u.i.c.e. Promotions komt werken!

Den Haag ligt in de Randstad en in de directe omgeving tref je steden als Wassenaar, Zoetermeer, Gouda, Rijswijk, Leiden, Delft, Rotterdam, Naaldwijk, Katwijk (aan Zee) Noordwijk en Hoek van Holland. Ook dit zijn ideale plekken voor jou om als promotor aan de slag te gaan.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij 17 jaar of ouder, wil jij goed verdienen, een flexibele bijbaan, volop werk voor de leukste merken, met de leukste andere enthousiaste promotors en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij volgende week al aan de slag voor de tofste merken in jou woonplaats!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK