fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Events

Op events bereik je 1 grote doelgroep

Events bieden een uitstekende mogelijkheid om een grote specifieke doelgroep te bereiken. Onze promotieteams komen voor veel merken in actie. Dit doen wij zowel buiten als binnen. Denk bijvoorbeeld aan dance, consumentenbeurzen, festivals en sport evenementen. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept.  Het concept sluit aan op de beleving of het desbetreffende thema. Zowel de activatie en de stand als de kleding en visagie worden afgestemd op de juiste experience.

Events binnen de mediamix

Het zijn prachtige gelegenheden voor directe verkoop van je product, maar ook voor een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid, merkentrouw of het genereren van website traffic. Een van de grote voordelen van evenementen is dat je prospects en klanten al in de juiste stemming zijn. De ervaring wordt automatisch gekoppeld aan de beleving van de dag. Echter moet de activatie wel aansluiten op het thema. Jouw merk wordt geassocieerd met een zeer positieve belevenis en het rendement is hoog.
Geef mij vrijblijvend advies

De uitvoering uit handen tijdens events

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt het gehele traject. Op die manier worden de activaties op de geselecteerde events een succes. Wij adviseren en ondersteunen je in de conceptfase en nemen de teamselectie, de logistiek van bevoorrading op ons. Daarnaast ook de fotografie of videoproductie. Na afloop ontvang je van ons een gedegen evaluatie. Daarin staan alle resultaten, beelden, conclusies en aanbevelingen op een rij.

events Amma awards mwg

Meer weten over de mogelijkheden van events?

Ons salesteam is je graag van dienst!
Geef mij vrijblijvend advies

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK