fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Utrecht

Promotiewerk in stad en provincie Utrecht 

J.u.i.c.e. Promotions is een Experiential marketing bureau met promotie-acties in heel Nederland. In Amsterdam of Maastricht en zelfs in de provincie Utrecht bieden wij veel promotiewerk aan. Utrecht is vanwege de centrale ligging en de aanwezigheid van geweldige merken uitermate geschikt voor promotiewerk. Wil jij regelmatig aan de slag in de promotiewerk business als promotiemedewerker, demonstrateur of hostess in de regio Utrecht? Lees dan snel verder! En kijk wat de mogelijkheden zijn voor jou woonplaats. 

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

De stad Utrecht ligt centraal in Nederland. Daarom kan je snel en makkelijk naar de verschillende promotiewerk locaties komen. Utrecht staat bekend om de Dom toren en om de Oudegracht. Er is genoeg sightseeing en je zal je geen moment vervelen. Ook zijn er veel terrasjes, barretjes en restaurantjes te vinden, waar de sfeer uitermate tot zijn recht komt. Met grote winkelgebieden als Hoog Catharijne, Vredeburg, The Wall, Neude, Maarssen Bisonspoor, Hogeschool Utrecht en Nieuwegein Cityplaza kunnen we veel promotiewerk uitvoeren. Je kan werken als promotiemedewerker, merchandiser, demonstrateur, chauffeur en hostesses.

In de directe omgeving van het hart van Nederland, kan je ook promotiewerk doen in steden als Zeist, Houten, Culemborg, Amersfoort, Nieuwegein, Zeist, Baarn, Woerden, Gouda, IJsselstein, Maarssen, Veenendaal en Bilthoven. En er zijn nog veel meer perfecte locaties waar promotiewerk gedaan zou kunnen worden.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij 17 jaar of ouder en denk jij dat je goed ons promotieteam in Utrecht past?  Ben jij woonachtig in Utrecht? En lijkt het je leuk om te werken in het vakgebied promotiewerk? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Meld je dan aan via het inschrijfformulier voor promotiewerk en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij de tofste merken in Utrecht vertegenwoordigen met promotiewerk.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK