fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Amsterdam

Promotiewerk in Amsterdam 

J.u.i.c.e. Promotions werkt als promotiebureau landelijk en wij hebben promotieacties in heel Nederland. Maar ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en daarom hebben wij heel veel opdrachten voor promotiewerk in Amsterdam! Of het nu gaat om sampling, merchandising, instore demonstraties of flyering het kan allemaal en geen dag zal het zelfde zijn. Als het jou leuk lijkt om promotiewerk in Amsterdam of in de directe omgeving te doen? Lees dan snel verder!

Ja, ik wil promotiewerk doen!  

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Als er in een stad veel promotiewerk kan worden gedaan, dan is het wel in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Veel opdrachten met promotieteams hebben wij in winkelcentrum Osdorpplein, Boven ‘t Y, Gelderlandplein, Kalvertoren, Magna Plaza, Kalverstraat en Nieuwendijk. Maar ook met demonstraties in winkels zoals de Bijenkorf en MediaMarkt. Daarnaast zetten wij onze promotieteams in op festivals zoals A day at the Park, Vunzige Deuntjes en scholen als HvA, UvA en Vu.

Bos Tea promotiewerk promotieteam Amsterdam, sampling hoofdstad Mokum,

In de directe omgeving van Amsterdam hebben wij veel promotiewerk in Amstelveen, Zaandam, Hoofddorp, Weesp, Haarlem, Schiphol, Muiden en Almere. Hier bevinden zich veel grote merken waar wij bij J.u.i.c.e. promotions enthousiaste promotors voor zoeken.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij 17 jaar of ouder & woon je in Amsterdam of omstreken en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Of ken je iemand die perfect is voor promotiewerk? Meld jezelfs en/of hem of haar dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. en tot op de sollicitatie hier in het hoofdkantoor in Amsterdam

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK