fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Maastricht

Promotiewerk in de regio Maastricht 

J.u.i.c.e. Promotions manifesteert zich graag in de gezellige, unieke, en gastvrije steden zoals  Maastricht met allerlei promotieacties. Zoek je een bijzondere bijbaan waarbij contact met de doelgroep centraal staat, zoals bij promotiewerk dan is J.u.i.c.e. Promotions de ultieme werkgever voor jou. We organiseren opvallende samplingacties, instore demonstraties of hostess-opdrachten in Maastricht en plekken daar om heen waarbij jij het gezicht bent van de klant. Maastricht leent zich met haar bijzondere karakter en populariteit perfect voor alle soorten promotiewerk.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Maastricht is een en al gezelligheid. Belangrijker nog, het is er altijd druk iets wat iedereen wilt hebben tijdens het uitvoeren van promotiewerk. Samplen of flyeren rondom het Vrijthof. Of loop je liever mee tijdens promotieacties in de Brusselse poort het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maastricht kenmerkt zich daarnaast door vele activiteiten als de beroemde Kerstmarkt, Carnaval, het Preuvenemint en het Dutch Dance Festival waar promotieteams en hostesses ingezet worden voor sampling, productdemonstraties en flyeren. Dit maakt Maastricht een goede locatie om promotiewerk te verrichten. Nooit meer een dag waarin je dag in dag uit de zelfde werkzaamheden uitvoert. Dit maakt werken als promotor zo divers en leuk. 

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Nooit in Maastricht geweest en altijd al een keer willen gaan? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren, hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken en individueel of in groepsverband een leuke promotieactie neer te zetten? Ben je 17 en spreekt promotiewerk je aan? Of ken je een vriend of vriendin die geschikt zou zijn voor promotiewerk. Neem dan snel contact op met J.u.i.c.e. Promotions want wij zijn hard opzoek naar nieuwe, leergierige studenten die wonen in Maastricht en omstreken voor promotiewerk. 

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK