fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Marketing

Fieldmarketing binnen de marketing mix

Fieldmarketing heeft in het afgelopen decennium een belangrijke rol binnen de complete marketing strategie verworven. De traditionele above the line campagnes zijn weinig persoonlijk en vooral gericht op naamsbekendheid. Fieldmarketing maakt het mogelijk one on one de doelgroep aan te spreken en je merk te laten ervaren in een ideale setting. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij de beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk. Dit doen wij op het potentiële gebruiksmoment van het product.

Join us in creating excitement

J.u.i.c.e. Promotions staat voor het creëren van unieke belevenissen. Onze naam ‘Join us in creating excitement’ raakt bovendien onze kernwaarden in het hart. Wij maken marketing persoonlijk, creatief en spannend. Waar veel andere marketing campagnes niet direct relevant zijn, staan wij altijd op het juiste moment. Met de juiste uitstraling staan wij face to face bij je doelgroep. We delen o.a. ijs of frisdrank uit op warme dagen. Evenzeer warme chocolademelk of koffie in de winter en voeren sampling acties. Ten slotte houden wij ook kookdemonstraties in supermarkten voor nieuwe producten.

Cross mediale aanpak van uw marketing

Wij geloven in fieldmarketing, uiteraard, maar juist ook in een cross mediale aanpak. De verschillende marketing inspanningen verwerken we graag in samenwerking met onze opdrachtgevers. Veelal met reclamebureaus en mediabureaus. Juist door deze samenwerking in verschillende marketing disciplines ontstaan de meest aansprekende en succesvolle cases. Wij denken dan ook breder dan alleen ons eigen directe werkveld. Onze account- en projectmanagers hebben een brede marketing achtergrond. Ze adviseren je dan ook graag in de voorfase over de te voeren strategie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

markteting Arnhem

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK