fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotiewerk Den Bosch

Promotiewerk in de regio Den Bosch 

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en ook daar bied J.u.i.c.e. Promotions promotiewerk aan. Noord-Brabant is na Gelderland de grootste provincie van Nederland en daarom kan Den Bosch niet worden overgeslagen om promotiewerk uit te voeren. Ben jij een Bosschenaar of woon jij in omstreken? Heb jij een vlotte babbel en heb jij er geen moeite mee om voorbijgangers in Den Bosch aan te spreken? Dan is J.u.i.c.e. Promotions het promotiebureau voor jou om er promotiewerk te doen.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Den Bosch heeft verschillende winkelcentra waar promotiewerk gedaan kan worden. In de hoofdstraten worden er promotieteams ingezet om promotiewerk te doen, zoals in Winkelcentrum Maaspoort, Winkelcentrum De Rompert, Molenhoekpassage,  Zandveldstraat 48, Orthen en De Herven. Den Bosch heeft zowel overdekte als open lucht winkelcentra. Door op deze locaties een promotieteam in te zetten voor onder andere sample acties, flyering, productdemonstraties en merchandising, zorgen de promotors ervoor dat consumenten en winkeliers direct kennismaken met een nieuw product.

In Den Bosch is er ook genoeg om te bezichtigen wanneer het aankomt op bezienswaardigheden en ook dit zijn ideale plekken voor J.u.i.c.e. Promotions om er promotors in te zetten voor promotiewerk. Het meest bekendste museum is het Noordbrabants Museum en het stedelijk museum. Behalve musea is er ook nog meer. In Den Bosch is er het Sint Janskathedraal, Uilenburg, Jheronimus Bosch Art Center,  Bossche bollen, Paleiskwartier, Stadhuis, Bastionder en is het mogelijk om een rondvaart te maken op de Binnendieze.

In Den Bosch worden jaarlijks bekende evenementen georganiseerd waar je ook promotiewerk kan doen zoals: Jazzfestival Jazz in Duketown, theaterfestival Boulevard, Bourgondisch ‘s Hertogenbosch, Bosch Parade, het bevrijdingsfestival en nog veel meer.

Den Bosch staat ook bekend om het carnaval. De stad wordt tijdens carnaval tijdelijk omgedoopt tot het Bourgondische Oeteldonk. De stad van het carnaval is tijdens deze dagen vol leven en cultuur en trekt jaarlijks veel bezoekers. Kortom Den Bosch is een leuke stad om er in promotieteams promotiewerk te verrichten.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Zoek jij een bijbaan waar je zelfstandig aan de slag kan gaan? Deins jij niet terug om met voorbijgangers een gesprek aan te knopen. Wil jij aan de slag in Den Bosch? Dan is promotiewerk iets voor jou! Ben jij 17 jaar of ouder en vind je het leuk en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk in Den Bosch? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking voor promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions. En wie weet kan jij de tofste merken vertegenwoordigen in Den Bosch

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK