fbpx

Merchandising teams

Merchandising van a tot z

Ben je op zoek naar een professionele partner in merchandising? J.u.i.c.e. Promotions is je graag van dienst in alle denkbare (retail)kanalen. Wij verzorgen niet alleen de planning, de routing, de opslag van materialen en het onderhoud van de middelen, maar we trainen ook het personeel op locatie of nemen zelf de verkoop voor onze rekening.

Professionele merchandise partner

J.u.i.c.e. Promotions neemt de volledige merchandising voor je uit handen. We beschikken over diverse storage locaties door heel Nederland die we inzetten voor de opslag van de materialen. Daarnaast zijn onze chauffeurs en logistieke medewerkers opgeleid om de overslag en verwerking uit handen te nemen. We zorgen na afloop bovendien graag voor een uitgebreide fotoreportage. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt werken. Onze roots in marketing en promotie helpen bij een commerciële vertaalslag op locatie. We ondersteunen je tenslotte bij de verkoop van jouw product of dienst.

Geef mij vrijblijvend advies

Displays en POS/materialen

Wij plaatsen en beheren displays en andere POS-materialen. Wij voorzien etalages van de juiste indeling of ondersteunen bij het decoreren van de volledige winkel. We ondersteunen je bij alle zaken op het gebied van schap indeling met een optimale visie en uitstraling. We zorgen op die manier voor een integrale merchandising actie, waarbij er zowel op de korte als de lange termijn uitstekende resultaten te verwachten zijn.

Merchandising is voor ons een wezenlijk onderdeel van de totale shopper marketing beleving.

Training winkelpersoneel

Steeds meer merchandising trajecten worden de laatste jaren uitgebreid met trainingsprogramma’s voor het winkelpersoneel. Het nieuwe product wil extra aandacht genereren, trial bewerkstelligen. Juist de verkopers moeten dus overtuigd zijn van de gunstige prijs kwaliteit verhouding en de daadwerkelijke toegevoegde waarde van het product. Zij moeten in eerste instantie geënthousiasmeerd worden, zodat zij de consument kunnen overtuigen. Om dit te sturen, ontwikkelen we in nauwe samenwerking met een specialistische partner digitale trainings- en loyaliteits programma’s waarin informatie wordt aangevuld met fun. Games waarbij filialen of verkopers met elkaar strijden om het beste resultaat, weergegeven in aantrekkelijke visuals die via apps op telefoons of tablet, maar ook op de pc beschikbaar zijn.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten middels een van onze brand activation tools of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem vrijblijvend contact op voor advies.
Geef mij vrijblijvend advies

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK