fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flyering

Flyering voor de promotie van uw product of dienst

De Flyering teams van J.u.i.c.e. Promotions komen o.a. in actie op straat en op het strand, tijdens beurzen, en op events. Eigenlijk overal waar je jouw specifieke doelgroep wilt bereiken. Deze traditionele en relatief goedkope vorm van promotie werkt nog steeds uitstekend. Al moet het wel professioneel worden uitgevoerd. Met name de flyer (inclusief aanbieding) is belangrijk! Ook is de aankleding en de boodschap zijn essentieel voor succes. En niet te vergeten, de assertiviteit van het flyerteam.

Flyering met de juiste uitstraling

Onze flyerteams bestaan uit representatieve en assertieve promotors, dames en heren die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken. Voorafgaande aan de actie krijgt ieder promotieteam een merkgerichte instructie. Hieruit volgt dat ze de juiste attitude uitstralen en de boodschap kort en bondig kunnen overdragen. Op drukke locaties wordt de focus gelegd op de core doelgroep. Dit zorgt voor een optimale conversie. Bij retail en horeca campagnes, maar ook op evenementen en festivals, waarbij directe conversie gewenst is, wordt de aanpak vooraf en tijdens de actie regelmatig met de leidinggevende besproken.

Mogelijkheden van flyering

Flyerteams kunnen niet overal worden ingezet. Vaak is er een vergunning nodig. Het regelen van deze vergunningen kan veel tijd kosten. Geen klus die je er even naast doet. Wij weten waar en bij wie we moeten aankloppen en nemen het vergunningentraject dan ook graag uit handen.

Meer weten over de mogelijkheden van Flyering?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070 of email!

promotiebureau-juice-promotions-flyeren-voordeelmarkt

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK