fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Delft

Promotiewerk in regio Delft


J.u.i.c.e. Promotions is het leukste promotiebureau van Nederland. Wij zijn door heel Nederland actief en daaraan kan Delft niet ontbreken voor promotiewerk. Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland. In de stad kan je sfeer snuiven en ook nog eens aan de slag voor promotiewerk. Werken voor toffe merken en promotiewerk doen als sample acties, instore demonstraties, flyer acties en productdemonstraties. Geen dag zal meer hetzelfde zijn. Wat wil je nog meer?  J.u.i.c.e. Promotions zoekt daarom gepassioneerde en enthousiaste promotors die onze merken in Delft kunnen vertegenwoordigen met promotiewerk. Kijk snel verder als je denkt dat we iemand zoals jij kunnen gebruiken.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions


Delft staat bekend om zijn Delfts Blauw, maar dat is niet het enige. Daarbij is het een van de kennissteden die Nederland rijk is en draagt de slogan Creating History. Een slogan die perfect aansluit bij J.u.i.c.e. Promotions, waar we bekend staan om Creator of Moments. Een wandeling langs de grachten zegt je al genoeg. Een rijke stad die nog rijker wordt door inzet van promotiewerk door J.u.i.c.e. Promotions. Een bezoek aan de nieuwe kerk, Vermeer centrum, historische panden, lunchrooms, cafés en restaurants en zelfs aan supermarkten wordt niet meer hetzelfde na onze promotieteams.

Behalve Delft kan je ook promotiewerk doen in omliggende gebieden als Het Woudt, Delfgauw, Vlieland, Pijnacker, Oostmeerpolder en nog veel meer. Genoeg mogelijkheden voor promotiewerk in Delft dus.

Inschrijven voor Promotiewerk?


Weet jij met iedereen een praatje aan te knopen in Delft? Zoek jij een bijbaan en ben je 17 jaar of ouder? Woon jij in of rondom Delft? Dan ben jij de topper die wij zoeken voor promotiewerk! Neem snel contact met ons op en schrijf je in via het inschrijfformulier voor promotiewerk. En wie weet kan jij promotiewerk verrichten bij de meest uiteenlopende acties in Delft voor verschillende merken van J.u.i.c.e. Promotions.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK