fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Leiden

Promotiewerk in de regio Leiden

In de provincie Zuid-Holland bevindt zich het gezellige Leiden. De stad die ook wel bekend staat als de stad van de ontdekkingen. Leiden heeft een rijke historie, de stad zit vol musea, hippe hotspots met een gezellige binnenstad, waar niemand zich zal vervelen! Ook kennen we Leiden natuurlijk als de ultieme studentenstad. Leiden is een super stad om in te wonen en te studeren, maar ook om te werken! De stad leent zich uitstekend voor promotiewerk en ook daar is J.u.i.c.e. Promotions actief. Wellicht heb jij ooit wel eens een promotieteam in actie gezien. Misschien heb jij dit soort promotiewerk zien voorbij komen in het centrum, op het station, het Vijf Meiplein of in de supermarkten. Ben jij een specialist in het enthousiasmeren en overtuigen van mensen? Dan is promotiewerk jouw ultieme bijbaan.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

Ben jij student en op zoek naar een flexibele en goed betaalbare bijbaan in Leiden? Dan ben je bij J.u.i.c.e. Promotions aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in promotiewerk voor verschillende hippe merken en dat doen we op heel veel creatieve manieren, alleen of in een team. Bij J.u.i.c.e. Promotions activeren we merken en doe jij echt leuke acties. Doen wat je echt leuk vindt, zorgt ervoor dat je promotiewerk goed en met passie doet! Zo kunnen wij jou inzetten voor activaties op evenementen, het uitdelen van samples, flyeracties of winkeldemonstraties in Leiden. Promotiewerk is leuk en afwisselend door de diversiteit aan opdrachten. Om dit tot een succes te maken is J.u.i.c.e. Promotions altijd op zoek naar enthousiaste en spontane promotors in Leiden.

Inschrijven voor Promotiewerk?

Wanneer jij je opgeeft voor promotiewerk, dan sta jij samen met je team op een van de leukste locaties in Leiden. Tijdens het werk spreek je mensen aan. Gezelligheid gaat gepaard met promotiewerk. Als promotor is het werk telkens weer een uitdaging met afwisselende opdrachten in en rondom Leiden. Ben jij 17 jaar of ouder en woon je in Leiden? Klinkt promotiewerk je nou als muziek in je oren? Doe dan maar even een dansje en schrijf je vervolgens bij ons in. Dan nodigen we jou snel uit voor een kennismakingsgesprek!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK