fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Eindhoven

Promotiewerk in de regio Eindhoven 

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau die promotiewerk aanbiedt door heel Nederland. Daarin mag een bruisende stad zoals Eindhoven niet ontbreken. In Eindhoven in de provincie Noord-Brabant bieden wij veel promotiewerk aan. Ben jij op zoek naar een bijbaan in Eindhoven? Wil je regelmatig werken als promotiemedewerker? Dan ben je bij J.u.i.c.e. Promotions helemaal aan het juiste adres ! Of het nu gaat om instore demonstraties of hostesses. Ook merchandising en samping doen we veel. J.u.i.c.e. Promotions doet het allemaal! En alles vol enthousiasme.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Eindhoven kent veel grote winkelcentra. Daarom is het een van de belangrijkste promotie steden in het zuiden van Nederland en ideaal voor promotiewerk. Populaire winkelcentra zijn: De Heuvel Galerie, Woonboulevard De Kade, Piazza Centre en het 18 Septemberplein. Andere leuke locaties waar veel promotiewerk wordt gedaan, zijn het Beursgebouw en Airport. Ook bij het Philips Stadion en de Technische Universiteit Eindhoven zijn we vaak aanwezig. Promotiewerk is daarom altijd is uitdagend en leuk. Geen dag is hetzelfde.

Er worden jaarlijks vekle bekende evenementen georganiseerd. Ook hier kun je natuurlijk ook promotiewerk doen.  Wat dacht je van Dynamo Open Air, Carnaval of Fiesta del Sol? Of van de Marathon, De Parade of het Muziekfestival? Bovendien is het bij uitstek een studentenstad waardoor het de ideale plek is om hier promotiewerk te doen. Deze stad heeft een relatief jonge bevolking. Er zitten verschillende onderwijsinstellingen waaronder de technische Universiteit, het hoger beroepsonderwijs Fontys en verder tal van MBO-instellingen.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Heb je altijd al op de leukste evenementen willen werken? Sta jij te springen om promotiewerk te verrichten in en rondom je eigen woonplaats? Ben jij 17 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk in en rondom de Lichtstad? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. Wie weet kan jij de tofste merken in Eindhoven vertegenwoordigen met promotiewerk.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK