fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Beursbemanning

Beursbemanning als verlengstuk van uw organisatie

Een beursdeelname betekent persoonlijk contact. Face to face contact met uw doelgroep. En die doelgroep zoekt u actief op. Een goede beursbemanning is dan ook essentieel. Een team van eigen mensen, aangevuld met specialisten. De teamleden moeten naadloos aansluiten op elkaar en uw product of organisatie. De selectie die vooraf gaat aan het vinden van de juiste hosts en hostesses is een taak die wij uiterst serieus nemen.

J.u.i.c.e. Promotions heeft de mogelijkheid om uw beursbemanning te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen. Denk aan de uitstraling, (talen)kennis, maar ook speciale vaardigheden. Uiteindelijk creëren we samen het optimale team van hostesses en hosts.

Representatieve beursbemanning als professioneel gezicht van uw organisatie

Het geselecteerde team van hosts en hostesses wordt vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun werkzaamheden. Tijdens het evenement zijn onze hostessen en hosts het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Wij verzorgen bovendien graag de kleding, styling en visagie van het team.

Mogelijkheden van onze beursbemanning

De professionele hostesses van J.u.i.c.e. Promotions kunnen onder andere worden ingezet voor stand bemanning en  stand catering. Maar ook beursondersteuning, congresbegeleiding en garderobeactiviteiten horen bij de mogelijkheden. Bij dealershows en recepties zijn we dan ook regelmatig van de partij. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten.

Het concept

De beursbemanning past bij het totale concept. Daar zorgen we wel voor. Of we het plan nu hebben bedacht of niet. Alle componenten bij een beursdeelname dienen elkaar te versterken. De standbouw, de huisstijl en kleuren, de activatie en de boodschap zijn complimentair. Bezoekers willen verrrast worden, maar moeten ook de boodschap onthouden. Als er teveel variabelen zijn, mist u het doel.

J.u.i.c.e. Promotions

Wilt u uw merk promoten op een beurs of groot evenement? Heeft u inspiratie nodig voor de stand of een idee voor de juiste beursbemanning? Wij helpen graag met het concept en de uitvoering. Wij creëren dus mooie beursmomenten voor uw merk. Zoals we dat deden voor merken zoals Kanzi, Page, Spotta en Leerdammer. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK