fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Kanzi Huishoudbeurs beursdeelname

Beursdeelname Huishoudbeurs Kanzi

Kanzi was net als de afgelopen jaren met een indrukwekkende stand aanwezig op de Huishoudbeurs. De doelstellingen: Zoveel mogelijk trial en verkoop genereren en de naamsbekendheid van Kanzi vergroten onder de boodschappers. In nauwe samenwerking werd een prachtige beurs stand ontwikkeld en zorgden we voor een efficiënt en opvallend actie mechanisme.

Actiemechanisme

Het werd een succesvolle beursdeelname campagne waarbij de standbemanning verantwoordelijk was voor zowel de verkoop, de tastings en de uitgifte van premiums in de vorm van de Kanzi appelschillers. Bovendien konden we met de fotomarketing booth met fruitige achterwand de brand loyalty triggeren en genereerden we op social media tienduizenden hits.

Mark de Deugd van Kanzi

“J.u.i.c.e. Promotions verzorgt al jaren onze standbemanning op de Huishoudbeurs. Enthousiaste en representatieve meiden die onze Kanzi appels samplen aan de vele bezoekers. Zelf doen wij de verkoop, maar ook hier ondersteunen de promoters in. Naast het samplen en de verkoop van de Kanzi appels, hebben wij vorig jaar voor het eerst de stap gemaakt naar een grotere stand. Deze ruimte hebben wij gebruikt om samen met J.u.i.c.e. Promotions een fotoactie te organiseren voor de bezoekers. Een fijne samenwerking, waarbij kwaliteit en vertrouwen centraal staan!”

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

Juultje STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Juultje OF BEL 020 - 5813070

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bericht *

  WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

  NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

  KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK