fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Beursdeelname

Deelnemen aan consumentenbeurzen

Beurzen brengen vraag en aanbod bij elkaar. Er wordt een tijdelijk platform gevormd waar merken en bezoekers elkaar persoonlijk treffen in een perfecte ambiance, toegespitst op de wensen en verwachtingen van de consument. Maar hoe kun je nu echt je voordeel doen met een beursdeelname?

Een kwestie van vertrouwen

Een beurs kan voor elk bedrijf een effectief marketinginstrument zijn. Het is dé manier om persoonlijk in contact te komen met nieuwe potentiële afnemers en om bestaande contacten te onderhouden. Je kunt het publiek kennis laten maken met je bedrijf, hen persoonlijk voorstellen aan de medewerkers en ze je product laten beleven. Je kunt prospects het merk laten zien, ruiken, voelen, horen en laten proeven. Alle zintuigen zijn te triggeren. Bezoekers hebben de tijd en verwachten een ervaring. Dat is de kracht van de beurs.
Geef mij vrijblijvend advies

De effectiviteit van beursdeelname | beleven is geloven

Een beursdeelname is de meest effectieve manier om consumer loyalty bij je (toekomstige) klanten te creëren. Een goed vertrouwen van de afnemer ligt immers ten grondslag aan elke order. Een bekende marketeer visualiseerde het ooit in ‘de driehoek van vertrouwen’. Onderaan in de piramide staan volgens hem de verkopers omdat ze “natuurlijk” niet te vertrouwen zijn. Daarboven staan de folders. Daar staat in ieder geval zwart op wit wat het product inhoudt. Nog beter scoort PR en Publicatie. Als een ander er wat over zegt zou het kunnen kloppen, tenslotte. Weer hoger staat de grote groep ervaringsdeskundigen. Dat wekt vertrouwen, zeker wanneer we deze mensen kennen.

Helemaal boven in de driehoek van vertrouwen staat iets wat je op een beurs uniek kunt aanbieden:

– Het zelf ervaren –

Beleving heeft uiteindelijk de meeste impact ”

Het zelf ervaren van het bedrijf, de mensen en de merken die het aanbiedt. Een beursdeelname biedt je de unieke mogelijkheid om al deze elementen te combineren. De verkopers, de folder, de pers en de producten; alles is er aanwezig. Zo bekeken vormt een beurs een driehoek waar je niet omheen kunt. Als dat geen vertrouwen wekt….

Beursorganisatie

Als beursorganisatiebureau helpen wij je graag het beste rendement uit je beursdeelname te halen. Zo bieden wij een breed assortiment van services aan om je beursdeelname optimaal te ondersteunen. Standbouw, meubilair, audio-visuele apparatuur, groenvoorziening, etc. etc. Alles is aan te passen aan je wensen en budget. De grootste troef heb je echter zelf in handen. Het succes (en dus het rendement) valt of staat met inzet, creativiteit en performance. Je kunt een prachtige dure stand laten bouwen, maar zonder enthousiaste verkopers is het niet meer dan een 3D-advertentie. Expo Management adviseert je dan ook graag (geheel vrijblijvend) over de aanpak van je beursdeelname. Ook bieden wij bij onze producties een gratis beurstraining aan.

Consumentenbeurzen

Heb je vragen of wil je meer informatie over beursdeelnames?

Maak gebruik van onze expertise en aarzel niet om contact op te nemen. Ons salesteam is je graag van dienst!
Geef mij vrijblijvend advies

Duyvis-50plus-Beurs-standbemanning

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK