fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Tasting Sushi Ran bij MCD Supermarkten

13 October 2017

Voor de MCD Supermarkten verzorgde onze promotors een uitstekend verzorgde dag voor alle bezoekers.

Sushi tasting bij MCD Supermarkten

Wie denkt dat Sushi slechts alleen nog in Japan wordt gegeten heeft het mis. Inmiddels is dit populaire gerecht ook vrijwel overal in Nederland verkrijgbaar. Bij zowel de bekende restaurant ketens als ook via thuisbezorgd op de bank. Sushi Ran gelooft in overtuiging door ervaring, dus hebben zij Juice Promotions benaderd voor het organiseren van Instore Demo’s. Via dit kanaal is Sushi Ran in staat om middels een tasting de kernwaarden van het product mee te geven, die de klant op locatie direct ervaart.

Beleving Creëren

Het uitserveren van verse sushi zorgt tijdens een tasting niet alleen voor een toenemend vertrouwen in het product, maar ook wordt er beleving gecreëerd rondom deze sushi tasting. Dankzij het 1 op 1 contact met de klant worden zij direct in de gelegenheid gebracht om vragen te stellen over het product.

Sushi Ran

Sushi Ran, een merk dat staat voor absolute topkwaliteit. Kwaliteit die alleen tot stand kan komen door jarenlange opgebouwde kennis, (familie)tradities en een enthousiaste crew die met zorg dagverse sushi’s bereidt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten worden bereid met mooie, maar ook duurzame ingrediënten en is uitermate gezond door de vele gezonde vetten die van nature in verschillende vissoorten te vinden zijn. Echte Japanse ambacht dus!

Bekijk nog meer instore demo’s verzorgt door Juice Promotions op onze portfolio pagina:

 

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK