fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Onze stagiaires

Rowan Hagen, Stagiaire Projectmanagement

Als iemand mij vraagt waar ik stage loop dan kan ik met overtuiging zeggen bij het leukste promotiebureau van Nederland. Op de afdeling Projectmanagement heb ik veel vrijheid voor eigen inbreng en krijg ik genoeg verantwoordelijkheden bij de uitvoer van eigen projecten.

De sfeer bij J.u.i.c.e. Promotions is altijd goed, hoe druk het ook is, iedereen laat zich elke dag van zijn beste kant zien. Ik werd zo snel en goed opgenomen in het team, dat ik mij vaak geen stagiaire voel maar gewoon een werknemer. Ook hebben we vaak een gezellige borrel en natuurlijk de dagelijkse lunch waar we met z’n allen gezellig eten. Voor studenten die op zoek zijn naar een leuke, uitdagende en leerzame stage, raad ik ze Juice Promotions zeker aan!

Rowan Bakkum, Stagiaire Personeel & Planning

Dit is mijn tweede stage bij Juice Promotions op de afdeling Personeel en Planning. Dat zegt al genoeg. Het is een super leuk bedrijf met veel jonge collega’s! Iedereen is behulpzaam en er wordt veel gelachen, maar natuurlijk ook hard gewerkt. De afdeling Personeel en Planning werkt veel samen de afdeling Projectmanagement. Wij plannen de promotors in en houden het contact, Projectmanagement gaat over het project en alles wat daar bij hoort.

Zoek je nog een leuke stage? Dan zou ik zeker solliciteren bij J.u.i.c.e. Promotions! Een super leerzame stage en wat ook belangrijk is, is dat het vooral een hele leuke stage is!

Maxim Hogenhout, Stagiaire Logistiek

Mijn ervaring is dat het bij J.u.i.c.e. erg gezellig is en er altijd tijd is voor een dolletje. Het team is relatief jong wat het samenwerken extra leuk maakt. Ook is het erg gezellig dat er meerdere bedrijven in het pand van J.u.i.c.e. promotions zitten, waardoor er altijd reuring is.

Abigail Klaver, Stagiaire Projectmanagement

Na de eerste week bij Juice Promotions, leerde ik iedereen een klein beetje  kennen en de werkzaamheden onder de knie te krijgen. Ik had het al snel naar mijn zin. Nu loop ik hieral een tijdje stage en ik vind het echt super leuk. Als je begint met een project, leer je al snel wat er allemaal bij komt kijken. Zodra je ergens niet uitkomt zijn er genoeg leuke collega’s die je zouden kunnen helpen. Je krijgt veel vrijheid, maar tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid. Hier moet je wel mee om kunnen gaan!

Ik zou Juice beschrijven als een creatief promotie bureau. Iedereen is erg collegiaal, gezellig en zit vol met ideeën. Juice Promotions is zeker een bedrijf waar je veel zou kunnen leren!

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, Involve me and I learn.” – Benjamin Franklin.

Deze inspirerende quote zou ik zeker toepassen op Juice Promotions.

Carmen Hoffman, Stagiaire Marketing & Multimedia

Als Marketing & Multimedia stagiaire ben je verantwoordelijk voor alle uitingen vanuit ons eigen merk. Je denkt mee over marketingplannen en voert deze ook uit. Dat is het onderhouden van social media tot het leiden van je eigen producties. Het is erg veelzijdig werk waarin je je creativiteit kwijt kunt.  Dit vind ik zelf heel belangrijk en die ruimte krijg ik ook. Het is fijn om te kunnen laten zien wat je kunt en waar je goed in bent. Of dat nu het maken van filmpjes is, fotograferen of het bedenken van nieuwe acties, als je een talent hebt kun je dat hier laten zien. Je moet wel goed met zelfstandigheid kunnen omgaan omdat je niet altijd wordt verteld wat je moet doen.

Daarnaast werken we bij Juice met een topteam! Er worden veel dingen georganiseerd en je komt met veel verschillende mensen in contact. Als je hier stage komt lopen kun je een hoop gezelligheid verwachten maar het is ook zeker een plek die je ruimte geeft om te groeien en veel te leren!

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK