fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Spa Bruisend: met een vleugje smaak

13 October 2017

Bruisend mineraalwater

Na de introductie van Spa Bruisend & Citroen en Munt twee jaar geleden, wordt de range uit met twee nieuwe smaken: Spa Bruisend & Grapefruit en Spa Bruisend & Zwarte Bes.

Water drinken past helemaal in de lifestyle anno nu! We kiezen steeds vaker én liever voor water als meest gezonde drank. 40% van alle Nederlanders drinkt al meer water dan twee jaar geleden en ruim de helft van de Nederlanders wil graag nog meer water gaan drinken.

De introductie van de twee nieuwe smaken Spa Bruisend & wordt ondersteund met een intensieve campagne, die onder andere een TV commercial en een grootschalige sampling campagne omvat. Activatie- & promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions tekende voor de sampling en voert deze met veel enthousiasme succesvol uit!

Natuurlijke mineraalwater

Afgelopen weekend stond ons promotieteam in het winkelcentrum van Etten-leur om het publiek kennis te laten maken met Spa Bruisend! Naast het natuurlijke mineraalwater is er nu ook mineraalwater met een vleugje smaak. Dit koolzuurhoudende drankje is heerlijk verfrissend en bevat geen suiker of andere toevoegingen. Dit calorieloze drankje werd door de promotors in vier verschillende smaken ingeschonken. Het promotieteam stimuleerde het voorbijgaand publiek om te proeven en overhandigden hen deze samples. Zij konden kiezen uit vier verschillende smaken: citroen, munt, grapefruit en zwarte bes.

De smaken munt en citroen zijn al eerder geïntroduceerd en zijn daardoor dus al langer actief op de Nederlandse arbeidsmarkt. Grapefruit en zwarte bes zijn de smaken die nieuw aan de campagne zijn toegevoegd. De diverse smaken zijn inmiddels in alle bekende supermarkten te koop. Een fles van 1 liter heeft de adviesprijs van € 1,05.

 

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK