fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Retail Promotie Slijterij De Hoorn

18 October 2017

Retail Promotie Slijterij De Hoorn

Wie krijgt er nu niet extra zin in een drankje. Voor Slijterij De Hoorn in Katwijk deden we onze borst vooruit voor een prachtige retail promotie voor het pand. Een schitterende uitstraling en de spannende styling met Tiroler lederhose maakten de actie uitstekend zichtbaar en direct succesvol. Store Traffic creëren blijft een feestje.

Store Traffic, direct meetbaar

Meer bezoekers in de winkel en daarmee direct meetbaar de omzet verhogen. Een duidelijke en logische wens van iedere retail organisatie. Onze promotieteams nemen drempelvrees weg, zorgen voor zichtbaarheid en een aangename eerste kennismaking tijdens een retail promotie. Consumenten weten wat ze willen kopen, maar nog niet waar ze dat willen doen. Zij willen positief verrast worden, zoals we dat zelf ook willen. Overtuig consumenten op de plek waar het er echt toe doet.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK