fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotie stage vacatures

Zoek jij de beste stage?

Ben jij een blije, actieve en leergierige student en zoek je de beste stage? Ben je pittig, grappig en ambitieus? Dan pas jij bij J.u.i.c.e. Wij zijn dat namelijk ook en hebben mooie stage plaatsen in ons leuke en jonge team. We doen ons werk met een lach op ons gezicht, gewoon omdat we doen wat we leuk vinden! Dan heet het eigenlijk geen werken meer, toch?

Heb jij altijd frisse ideeën en een neus voor sappige plannen? Voel jij je verantwoordelijk voor projecten en wil je meedenken met onze originele concepten?? Kijk dan snel hieronder of er een stage voor jou bij zit.

Leuke en leerzame stage
Bij ons vind je een stage plaats met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je gaat zelfstandig aan de slag in jouw vakgebied en wordt begeleid door ervaren collega’s. Wil je graag meedenken hoe processen en projecten beter kunnen? Daar worden we heel blij van, we staan altijd open voor verandering en verbetering. En jouw frisse blik wordt daarom zeker gewaardeerd. Grijp dus je kans en meld je aan voor onze Juicy Community, die niet alleen hard werkt, maar ook hard lacht. Na het werk doen we graag leuke dingen met elkaar, zodat we niet alleen collega’s zijn maar ook vrienden. Wie wil er nou niet met zijn vrienden werken?

Ben jij onze Juicy held?
Een held zoals jij kunnen wij goed gebruiken. Dus de deur van de Juicy Community staat voor je open. Neem snel contact met ons op of kom een bakkie doen, want wij willen jou niet missen. Al nieuwsgierig naar onze activiteiten? Neem dan snel een kijkje in onze portfolio en kijk je ogen uit!

Welke stage past het beste bij jou? Kijk hieronder bij de vacatures of gluur vast even naar je nieuwe teammembers van J.u.i.c.e. Promotions. Kom je snel kennismaken op kantoor?

Tot snel!

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK