fbpx
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project

Promotiewerk

Op zoek naar een promotiewerk vacature?

Wil jij graag promotiewerk in je eigen regio doen? ? Dan is promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions iets voor jou! Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions is namelijk op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers in heel Nederland!

Bekijk hier alle promotiewerk vacatures

Een bijbaan in promotiewerk is leuk!

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de leukste promotieacties voor veel bekende bedrijven en merken zoals Innocent, Mentos, Kleenex, Starbucks en Tony’s Chocolonely. Onze promotors worden ingezet voor promotiewerk in teams of individueel voor de leukste opdrachten op het gebied van hostess- en chauffeurswerk, fotomarketing, evenementen, beurzen en supermarktdemonstraties. Meld jij je ook aan voor een bijbaan in promotie? Dan ben jij binnenkort misschien ook wel het visitekaartje van steeds een ander merk!

Ben jij een geboren host of hostess, chauffeur of promotor? Of werk je graag op festivals, beurzen en evenementen of in de winkel? Meld je dan aan voor promotiewerk in een van onze promotieteams. Laat ook weten in welke regio je graag wilt werken. Misschien studeer je wel in Amsterdam, maar wonen je ouders nog in Enschede, of andersom. We werken door het hele land, van Groningen tot aan Maastricht, van Leeuwarden tot Nijmegen en van Utrecht tot Texel.

Ben jij een goede promotor?

We hebben er natuurlijk elke week een heleboel gesprekken over: waneer is iemand nu een goede promotor? je hebt in ieder geval een aantal basiseigenschappen nodig wil je promotiewerk gaan doen, maar je kunt veel ook nog leren. Wij vinden het belangrijk dat je op z’n minst een positieve houding hebt. Dat je enthousiast bent en een open houding laat zien. Dat betekent niet dat je niet kritisch mag zijn trouwens of dat je altijd maar blij moet zijn. Maar het glas is bij ons altijd halfvol. We denken in oplossingen, niet in problemen. En dat moeten we ook wel, want elke dag zijn er wel nieuwe uitdagingen.

Wat doe je dan als promogirl / guy / …?

Je houdt van de dynamiek en je kunt makkelijk snel schakelen. Door plotselinge wijzigingen in roosters, het weer, files, klanteisen of een foutje van ons kun je zomaar een andere werkdag krijgen toebedeeld dan je had verwacht. In plaats van een actie met 2 personen naar Den Haag, sta je dan opeens op een evenement in Rotterdam met een groep van 20. Wees niet bang, dat is geen dagelijkse kost. Verder ben je wel van het aanpakken. Er zijn veel kleine dingen die moeten gebeuren rondom een promotie actie. Zo ben je als team vaak verantwoordelijk voor het uitpakken van de bus met materialen, het plaatsen van de visuals en de promo-units en het weer inladen. Maar ook voor het opruimen van de werklocatie. Ons motto is dat niemand moet kunnen zien dat we geweest zijn. Hoogstens door de blije gezichten.

Hoe zie je eruit als promotor?

En ja, ook het uiterlijk speelt een rol. We zetten frisse, verantwoordelijke mensen op actie. Je hoeft geen model te zijn, mag wel en daar hebben we ook opdrachten voor, maar een beetje leukigheid kan geen kwaad. Andere mensen willen met jou al snel een praatje maken en collega’s werken graag met jou in het team. Niemand heeft een perfect figuur nodig, maar onthoud dat je wel staat voor de kernwaarden van een bepaald merk. We selecteren dus soms op ook op lengte (vanwege specifieke kleding), haarkleur, afkomst (bij exotische of Scandinavische merken bijvoorbeeld) en op huidtype (bij cosmetica). maar we hebben soms ook echte bikkels nodig voor het ombouwen van een supermarkt of een logistiek traject, of chauffeurs voor merchandisingrondes. Voor ieder wat wils dus.

promotie Maoam Rijswijk Team

Online inschrijven voor promotiewerk

J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe promotiemedewerkers. Dus ben jij communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om onze merken te vertegenwoordigen! Lijken de bovenstaande werkzaamheden je leuk, ben je 17 jaar of ouder en wil je tijdelijk, als bijbaan of fulltime aan de slag bij J.u.i.c.e.? Schrijf je dan direct in voor een promotiewerk via ons INSCHRIJFFORMULIER.
Of bekijk hier allepromotiewerk vacatures.

Na het versturen van de inschrijving voor een promotiewerk ontvang je een email (check ook je spam) en nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Amsterdam.

*Je kunt je niet voor 1 specifieke functie aanmelden, maar we staan altijd open voor jouw 
wensen en voorkeuren.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK