fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Zwolle

Promotiewerk in de regio Zwolle 

Bij J.u.i.c.e. Promotions bieden wij leuk promotiewerk aan. In heel Nederland bieden wij promotiewerk aan, zo ook in Zwolle. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan en vind jij het leuk om te werken voor bekende merken in Zwolle? Dan is J.u.i.c.e. Promotions op zoek naar jou! Ook in Zwolle zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste promotors om promotiewerk te doen. Daarbij is promotiewerk is een flexibele bijbaan. Of het nu gaat om flyeren, instore demonstraties, hostess, events of sampling, geen dag is hetzelfde.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Zwolle staat bekend als dynamische Hanzestad en is een moderne stad met vele leuke winkelstraten. Naast de Grote Markt, zijn ook de Diezerstraat, de Luttekestraat, Melkmarkt en Oude Vismarkt bekende winkelstraten. En de Sassenstraat, die in de top 10 van leukste winkelstraten staat. Dit zijn de winkelstraten waar promotiewerk het beste uit de bus komt. Het is er druk en mensen nemen de tijd om te shoppen en nieuwe merken te ervaren.

Naast het bekende Bevrijdingsfestival in Zwolle vinden er jaarlijks ook andere evenementen plaats, waar jij promotiewerk kan doen. Denk aan de Nightskate series, de voorjaarskermis, de City Swim en Bruisweek HBO.

In de directe omgeving van promotie stad Zwolle kun je ook promotiewerk doen in steden als Kampen, Dalfsen, Ommen en Heino. Wij bieden promotiewerk aan door heel Nederland.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Lijkt het je leuk om als promotor aan de slag te gaan bij J.u.i.c.e. Promotions en promotiewerk te doen in en rondom Zwolle? Ben jij degene die in Zwolle iedereen aanspreekt? En ben je 17 jaar of ouder en geïnteresseerd in promotiewerk? Meld je dan nu aan via het inschrijfformulier. Na je aanmelding zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen en wie weet doe jij binnenkort promotiewerk in en rondom Zwolle.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK