fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Zaanstad

Promotiewerk in de regio Zaanstad 

J.u.i.c.e. Promotions ontwikkelt de meest ludieke promotieacties door heel Nederland, waaronder ook Zaanstad. Daarom zijn wij hard opzoek naar jongeren die promotiewerk willen doen. Lijkt het je leuk om consumenten of festivalgangers kennis te laten maken met producten of diensten door onderdeel te zijn van promotiewerk? Dan is J.u.i.c.e. Promotions de perfecte werkgever voor jou. Regelmatig zijn er promotie-activiteiten in Zaanstad, denk aan sample teams op de Gedempte Gracht in Zaandam, of  promotiewerk op het festival Reuring in het Leeghwaterpark in Purmerend of hostesses tijdens een van de vele festiviteiten die Zaanstad rijk is.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Er zijn veel populaire plekken om promotiewerk te verrichten. Zaanstad hoort daar zeker bij,  Zaanstad is de streek die bekend staat om haar cultuur, de molens, de prachtige landschappen en de vele bezoekers vanuit eigen en buitenland. Het winkelgebied van Zaandam straalt deze nostalgie nog uit, net als de wekelijks drukbezochte warenmarkt in het centrum van Purmerend.  Op deze locaties worden veel promotieteams en hostesses ingezet voor sampling, productdemonstraties en flyeren. De vele evenementen als het LINDA.Festival, de Dam tot Damloop, Reuring festival en het Jordaanfestival zijn ook uitermate geschikt voor promotiewerk namelijk het samplen van proefverpakkingen. Al met al is Zaanstad een top locatie om promotieacties waar te maken.

Wil jij mensen enthousiasmeren en kennis laten maken met mooie merken? Dat kan in de directe omgeving van Zaanstad, zoals steden als Purmerend, Zaandam, Krommenie, Velsen, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Beverwijk, Wijdewormer, etc. Dit zijn slechts locaties waar veel promotiewerk plaatsgevonden heeft. Er zijn nog veel meer geschikte locaties om promotiewerk uit te voeren.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij 17 en de promotor in Zaanstad die we zoeken? En denk je dat je geschikt bent voor promotiewerk voor in de regio in en rondom Zaanstad? of ken je iemand die perfect zou zijn voor promotiewerk  Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet vertegenwoordig jij de tofste merken in Zaanstad!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK