fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Westland

Promotiewerk in de regio Westland 

Westland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en staat bekend als een glazen stad. Deze bijnaam heeft de gemeente te danken aan de glastuinbouw industrie in de gemeente Westland. Desalniettemin maakt promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions het mogelijk om ook in Westland promotiewerk te doen. Meld je daarom snel aan voor promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Westland heeft door de latere samentrekking vanuit verschillende steden meerdere winkelcentra: Winkelcentrum Leyenburg, Winkelcentrum Hoge Veld, Winkelcentrum ‘s Gravenzande en Winkelcentrum de Vruchtenbuurt. Winkelcentra zijn de plek om consumenten en winkeliers aan te spreken om een product uit te proberen. Als promotor word je in Westland geplaatst en ingedeeld in promotieteams om promotiewerk te doen. Westland heeft zowel overdekte als open lucht winkelcentra. In winkelcentra kan promotiewerk verschillende werkzaamheden inhouden, denk hierbij aan het verspreiden van gratis samples en flyers of het geven van winkeldemonstraties. Het staan op events en beurzen valt ook onder promotiewerk.

Promotie locaties in het Westland 

Westland kent veel bezienswaardigheden en dat zijn mooie plekken voor J.u.i.c.e. Promotions om er promotors in te zetten voor promotiewerk. In de buurt van bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld: het Westlands Museum voor Streek- en Tuinbouw, het Museum De Timmerwerf. Het Themapark De Westlandse Druif, het Historisch Druivenkwekerij Sonnehoeck en het Westlands Schaatmuseum. Verder is het een prachtige omgeving om te varen. Dit kan per kano, fluisterboot of op de waterfiets. Als jij op deze locatie wordt ingedeeld voor promotiewerk, zul jij in de pure natuur staan met een waanzinnig groen uitzicht. Je wordt ingedeeld in een met zorg geselecteerd promotieteam om de producten uit te delen aan voorbijgangers. Jij schroomt niet om op ze af te stappen en ze de producten uit te laten proberen. Een mooie locatie om daar promotiewerk voor J.u.i.c.e. Promotions te doen.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij spontaan en heb je een positieve uitstraling? Heb jij er geen moeite mee om voorbijgangers in Westland te benaderen om een product uit te proberen? Ben jij 17 jaar of ouder en vind je het leuk om promotiewerk te doen en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk in en rondom Westland? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij binnenkort promotiewerk verrichten in Westland.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 
 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK