fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Venlo

Promotiewerk in Venlo 

Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en ook hier maakt Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions het mogelijk om promotiewerk te doen. Het staat hier bekend om haar agrarische schoonheid en telt 101.092 inwoners. Een grote gemeente in het zuiden van Nederland waar Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions graag promotiewerk aanbiedt. Lijk het jou leuk om een bijbaantje te hebben in promotiewerk in de buurt van Venlo? Schrijf je dan nu in en sta op de leukste locaties!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Venlo heeft een aantal grote winkelgebieden, zoals Maasboulevard, Winkelcentrum Tegelen en t’ Tref. Winkelcentra zijn de perfecte plaats om promotiewerk te doen. Als promotor word je in promotieteams ingedeeld om promotiewerk te doen. Als promotor spreek jij winkeliers en voorbijgangers in Venlo en omgeving aan en laat jij ze kennismaken met een product of dienst. Naast het aanbieden van een product kan het ook zijn dat je andere werkzaamheden verricht in Venlo, maar het valt allemaal onder promotiewerk: productdemonstraties, flyeren, merchandising etc.

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions zet altijd promotieteams in om promotiewerk te doen in op de drukbezochte plekken in Venlo. In de stad is er namelijk veel te bezichtigen en is er genoeg om te doen. Venlo kent bijvoorbeeld evenementen zoals Nolensparkfeesten en Nach van ‘t Limburgse Leed. Jaarlijks trekken deze evenementen veel bezoekers en daarom is het ideaal om er promotiewerk te doen.

Hiernaast kent Venlo kent ook veel bezienswaardigheden zoals het Limburgs Museum, Museum van Bommel van Dam, Museum van Wasrol tot DVD, Attractiepark Toverland, Speelpark Klein Zwitserland en Aardbeienland. Bij Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions ga jij als promotor aan de slag om promotiewerk te doen, vaak in een promotieteam.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en ben je extravert? Woon jij in Venlo of omstreken en wil je promotiewerk verrichten in een gezellig promotieteam in Venlo? Ben jij 17 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet verricht kan jij promotiewerk verrichten in Venlo.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

 

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK