fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Nijmegen

Promotiewerk in de regio Nijmegen 

J.u.i.c.e. Promotions is hét promotiebureau met promotieacties voor vele merken in heel Nederland. Dit houd natuurlijk ook in dat wij een groot aanbod hebben als het gaat om promotiewerk. De provincie Gelderland is bij klanten vaak in trek om hun product of dienst te promoten, met grote publiekstrekker Nijmegen. Nijmegen is de verbinding tussen het oosten, zuiden en midden van Nederland en heeft een grote regionale functie. Lijkt het je leuk om regelmatig promotiewerk als promotiemedewerker, merchandiser, demonstrateur of hostess te doen in de regio Nijmegen? Zie jij het wel zitten om veel afwisseling te hebben in je werk? Dan is promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions de bijbaan voor jou!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

In de bruisende stad Nijmegen wordt elke dag wel iets georganiseerd, met als hoogtepunt de jaarlijkse Avondvierdaagse inclusief de Vierdaagse feesten. Dat weten onze klanten ook en daarom is het de perfecte plek voor promotiewerk. Werken voor diverse merken in verschillende acties. Elke keer weer een andere uitdaging. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers en de specifieke merken, worden promotieteams en hostesses ingezet voor sampling, productdemonstraties en zelfs flyeren. Maar Nijmegen leent zich ook perfect voor samplingteams en promotiewerk tijdens één van de vele evenementen.

Ook in de omgeving van Nijmegen is promotiewerk mogelijk. Denk aan steden als Wijchen, Malden, Beuningen en Groesbeek.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij 17 jaar of ouder? Denk je dat je geschikt bent voor promotiewerk? Zie jij het wel zitten om promotiewerk te verrichten samen met andere enthousiaste promotors? En woon jij in Nijmegen en omstreken? Dan is dit je kans op een super leuke baan in je woonplaats Nijmegen. Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij de tofste merken in en rondom Nijmegen vertegenwoordigen met promotiewerk!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK