fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Leeuwarden

Promotiewerk in de regio Leeuwarden 

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau met de meest leuke acties door heel Nederland. Leeuwarden is een van de steden waar promotiewerk populair is. Leeuwarden is gelegen in de provincie Friesland. In Leeuwarden is een stad wat zich uitstekend leent voor promotiewerk. Of het nou gaat om promotieteams, sampling, hostesses of een winkeldemonstraties, het kan allemaal bij J.u.i.c.e. Promotions. Dus ben jij op zoek naar een super leuke bijbaan, waar geen dag hetzelfde is en je kan werken met super leuke merken? Dan is Promotiewerk echt iets voor jou! Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn.  

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Leeuwarden is de de culturele hoofdstad van Europa. Wie Leeuwarden zegt, zegt eigenlijk ook Oldenhove. Dit is een veertig meter hoge toren en is daarom erg populair onder toeristen, dus ook voor promotiewerk. Verder is Leeuwarden rijk aan vele grachten, horeca gebieden en natuurlijk vele winkels. De Nieuwestad leent zich uitstekend voor promotiewerk en is daarom ook een straat waar de promotors van J.u.i.c.e. Promotions vaak te vinden zijn voor promotiewerk. Daarom is het zo belangrijk dat wij enthousiaste promotors kunnen vinden die de leukste merken willen vertegenwoordigen. Schrijf je daarom snel in!

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Dus ben jij 17 jaar of ouder, zoek jij een leuke en flexibele bijbaan in of vlak bij jou woonplaats en zie jij promotiewerk wel zitten? Hou jij van afwisseling in je werk en werk je graag samen met andere? Kom werken voor toffe merken als Pepsi, Lemon Lemon, Tony Chocolonely en nog veel meer merken. Woon jij in Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Wommels of een van de andere steden rondom Leeuwarden? Schrijf je dan snel in voor promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking. En wie weet kan jij in en rondom Leeuwarden promotiewerk verrichten.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK