fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Haarlemmermeer

Promotiewerk in regio Haarlemmermeer

 Waar je ook kijkt, wij van J.u.i.c.e. Promotions zijn er te vinden. Promotiewerk in heel Nederland dat is waar wij bij J.u.i.c.e. voor staan. Ook in de Haarlemmermeer, gelegen in de provincie Noord-Holland is er een groot aanbod als het gaat om promotiewerk. We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde promotors die meer zoeken dan zomaar een bijbaan. Dus zie jij het zitten om te werk te gaan voor het leukste promotiebureau van Nederland en te werken als promotiemedewerker, hostess, merchandiser, enquêteur in Haarlemmermeer. Of doe je niets liever dan actiemarketing? Lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn voor promotiewerk in Haarlemmermeer.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

Haarlemmermeer is de stad die bekend staat om zijn droogmakerij. Eeuwen geleden was het hier een groot meer. Gek om voor te stellen eigenlijk toch? Met als grootste stad Hoofddorp is er genoeg te beleven in Haarlemmermeer. Ook Badhoevedorp, Nieuw-Vennep en Schiphol hebben een gevarieerd aanbod van grote en kleine winkelketens ideaal voor promotiewerk. Laten dit nou ook de perfecte gelegenheden zijn voor een promotieteam. Behalve in Haarlemmermeer zijn er ook vele mogelijkheden voor promotiewerk in Amstelveen, Aalsmeer, Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en ga zo maar door.

Inschrijven voor Promotiewerk?

Dus ben jij al op zoek naar een leuke bijbaan in de regio van Haarlemmermeer? of woon je in Haarlemmermeer en wil je promotiewerk verrichten? Ben jij overtuigend en spontaan? En word jij enthousiast van het aanspreken en overtuigen van mensen om je heen? Ga dan aan de slag als promotiemedewerker bij jou in de buurt! Neem snel contact met ons op of schrijf je meteen in zodat we snel kennis kunnen maken en wie weet kan jij aan de slag voor het leukste promotiebureau van Nederland. In een van de leukste steden van Nederland namelijk, het bekende Haarlemmermeer.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK