fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Haarlem

Promotiewerk in regio Haarlem

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau dat door heel Nederland te vinden is. Wij zijn dus ook te vinden in Haarlem, een stad in het mooie Noord-Holland. Wij bij J.u.i.c.e. Promotions zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste promotors voor het promotiewerk dat we uitvoeren. Ook in het prachtige Haarlem en omstreken. Dus zie jij het wel zitten om promotiewerk te verrichten zoals promotiemedewerker, enquêteur, hostess of als merchandiser? Lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn in Haarlem.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

Haarlem, een stad prachtig gelegen tussen de felgekleurde bloembollenvelden. Het monumentale centrum wordt gedomineerd door kleine hofjes, pleinen, grachten en kerken. De aller gezelligste winkelstraten van Haarlem zijn de Grote Houtstraat, Barteljorisstraat, Warmoesstraat en Zijlstraat, maar in winkelcentrum Schalkwijk en in de generaal Cronjé kun je ook prima terecht voor een mooie activatie. Voor een fanatiek Monopoly speler zijn veel straten hoogstwaarschijnlijk bekende namen. Laat dit ook de perfecte plekken zijn waar wij promotiewerk aanbieden! Een super leuke stad om in rond te lopen en ook nog eens gezellig promotiewerk te doen met je enthousiaste mede promotors. Twee vliegen in een klap zou je zeggen.
Behalve promotiewerk in Haarlem is het natuurlijk ook mogelijk om in de omstreken promotiewerk te doen. Denk aan plaatsen als Bloemendaal (aan Zee), Zandvoort, Zwanenburg, Heemstede, Bennebroek en ga zo maar door.

Inschrijven voor Promotiewerk?

Ben jij 17 jaar of ouder? Woon je in Haarlem of omstreken en Vind jij het leuk om te werken voor merken als Tony Chocolonely, Pepsi, Lidl en nog veeeel meer? Dan is promotiewerk de bijbaan voor jou. J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar leuke, enthousiaste promotors die goed zijn in wat ze doen. Denk je dat je perfect zou zijn voor promotiewerk ? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. En misschien sta jij binnenkort op een actie in Haarlem.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK