fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Emmen

Promotiewerk in de regio Emmen

J.u.i.c.e. Promotions is vaak actief in het mooie natuurrijke Emmen met in het centrum een ruim aanbod aan verschillende winkels. Hierdoor leent de stad van Emmen zich perfect voor promotiewerk. Zoek je een leuke afwisselende bijbaan in Emmen of omstreken, waarbij je veel met mensen werkt? Kies dan voor promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions. Wij zijn de ultieme werkgever voor jou, omdat we opvallende acties organiseren en waarbij jij het gezicht bent van de klant. Ben jij op zoek naar een bijbaan in promotiewerk? Lees dan nu verder!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Emmen-Centrum beschikt over het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Er zijn vele winkelpassages wat Emmen de perfecte plek maakt voor alle soorten promotieactiviteiten. Samplen of flyeren op de grootste Drentse markt is bij uitstek geschikt voor de promotiewerk van verschillende producten of diensten voor de tofste merken. Maar ook het bevrijdingsfestival leent zich perfect voor promotiewerk. Emmen is dus de place to be voor promotiewerk.

Behalve het mooie centrum zijn er ook vele evenementen die plaatsvinden in Emmen. De plek die uitermate geschikt is voor promotiewerk. Denk hierbij aan de Nijmeegse Vierdaagse, Carnaval, FortaRock Festival, Music Meeting, Emporium en nog veel meer. Tijdens dit soort events sta jij als promotor samen met je promotieteam in Emmen en deel jij samples uit! Bij J.u.i.c.e. Promotions is promotiewerk afwisselend. De ene dag ben jij aan het flyeren en weer een andere dag doe je samplingacties en instore demonstraties of ben je een hostess. Kortom promotiewerk is hartstikke leuk en J.u.i.c.e. Promotions is altijd op zoek naar talent!

Inschrijven voor Promotiewerk?

Ben jij een mensenmens en vind je het leuk om het gezicht te zijn van toffe merken. Spreek jij zonder moeite de mensen in Emmen aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor promotiewerk zoals flyeren, promoten, samples uit te delen of misschien wel een merchandise route te rijden. Ben je 17 en spreekt promotiewerk je aan?  Woon jij in de buurt of in Emmen? Neem dan snel contact op met J.u.i.c.e. Promotions. En wie weet kan jij binnenkort promotiewerk voor de meest uiteenlopende acties verrichten in Emmen en omstreken.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK