fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Ede

Promotiewerk in regio Ede

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau , operatief in heel Nederland. Ook het hartje van Ede kan niet aan ontbreken om er promotiewerk aan te bieden. Ede is gelegen in de provincie Gelderland. J.u.i.c.e. Promotions kan ook in Ede enthousiaste en punctuele promotors gebruiken om daar promotiewerk te doen. Dus ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in promotiewerk, waar geen dag hetzelfde is en je kan werken samen met andere net zo gepassioneerde mensen als jij zelf? Kijk dan snel even verder.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

Behalve dat Ede een super gezellige plaats is waar je lekker kan winkelen, uitgaan, dineren en nog veel meer, staat het bekend om de slag bij Arnhem. Daarom zijn er door de gehele stad ook monumenten te vinden die je doet herinneren aan deze historische gebeurtenis. Als promotor kan jij worden ingedeeld en heb jij tijdens je werk ook nog eens genoeg om te bezichtigen.
In Ede vind je alles wat je nodig hebt om je dag bijna compleet te maken. Er ontbreekt nog maar een element en dat is aan het werk gaan in het warenhuis van midden Nederland. Of het nu gaat om de inzet van promoteams, flyering, actiemarketing of productdemonstraties, het is voor J.u.i.c.e. Promotions nooit te ver.
Behalve in Ede kan je ook promotiewerk doen in nabij gelegen plaatsen als Otterlo, Veenendaal, Lunteren, Bennekom, Wolfheze en ga zo maar door. J.u.i.c.e. Promotions is altijd zoek naar talentvolle promotors verspreid over heel Nederland om promotiewerk te doen.

Inschrijven voor Promotiewerk?

Ben jij, net als jouw collega’s, enthousiast en heb je een positieve uitstraling waarmee je iedereen in Ede weet te overtuigen tijdens promotiewerk? Vind jij het leuk om verschillende soorten opdrachten te doen als promotiewerk in en rondom Ede? Ben jij op zoek naar een flexibele baan waar je je proactieve houding kan laten zien? Ooit gedacht over promotiewerk? Denk niet dan niet langer meer want wij zijn op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op en wie weet kan jij snel shinen voor onze klanten in Ede.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK