fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Dordrecht

Promotiewerk in de regio Dordrecht 

Dordrecht is de oudste stad van Nederland met stadsrechten en ook hier zet promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions promotieteams in die promotiewerk te doen. Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland en deze provincie is een van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. Daarom is het ondenkbaar om er als promotiebureau niet actief te zijn in promotiewerk. Woon je in de omgeving en ben jij op zoek naar een bijbaan in promotiewerk? Dan is J.u.i.c.e. Promotions het promotiebureau voor jou.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Want Dordrecht heeft verschillende winkelcentra, zoals Winkelcentrum Sterrenburg, Winkelcentrum De Bieshof, en Winkelcentrum Crabbehof. Daarnaast vind je er Winkelcentrum Damplein, Maasplaza en Statenplein. Een winkelcentrum noemen we niet zomaar, het is de ideale plaats om er promotieteams in te zetten voor promotiewerk. Je wordt ingedeeld in promotieteams en ingezet om consumenten en winkeliers enthousiast te maken over een promotieproduct. Doordat jij deze mensen benadert, spoor jij ze aan om het product te uit te proberen. Het kan hier gaan om productdemonstraties, sample acties, instore demonstraties of gewoon voor flyering.

Dordrecht kent ook bezienswaardigheden zoals de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de Grote Kerk met zijn onvoltooide toren, de binnenhavens met het stadhuis en het Scheffersplein. J.u.i.c.e. Promotions zet ook op dit soort locaties promotieteams in voor promotiewerk. Naast de eerder genoemde attracties telt Dordrecht ongeveer 900 rijksmonumenten en 650 gemeentelijke monumenten waar je ook promotiewerk kan verrichten. In Dordrecht bevinden zich ook musea zoals het Dordrechtse Museum, Huis van Gijn, Het Hof en Het Dordts Patriciërshuis. Bovendien kun je er naar het Landschapskundig Museum en niet te vergeten het Museum 1940-1945. Dit wordt ook wel het verzetsmuseum genoemd. Dankzij J.u.i.c.e. Promotions kom jij op locaties waar je misschien normaliter niet heen zou gaan. 

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Lijkt het jou leuk om aan slag te gaan als promotiemedewerker in Dordrecht? Ben jij 17 jaar of ouder en vind je het leuk en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk? Inschrijven voor Promotiewerk in Dordrecht? Dat kan! Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. Wie weet loop jij de leukste merken in Dordrecht te vertegenwoordigen met promotiewerk.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK