fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Breda

Promotiewerk in de regio Breda

J.u.i.c.e. Promotions voert promotiewerk uit door heel het land. Ook in Noord-Brabant zijn wij actief en activeren we merken voor diverse opdrachtgevers. Vooral in de hoofdstad Breda, maar ook in de omliggende steden Roosendaal, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Een bijbaan in promotiewerk betekent dat je mensen gaat enthousiasmeren en ze kennis laat maken met nieuwe en bestaande merken en producten en diensten. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt in wat je doet en gezellige praatjes maakt met alle voorbijgangers in Breda. Bij promotiewerk gaat het erom dat we de consument een bijzondere beleving meegeven. Wat is nu leuker dan een lach bezorgen bij voorbijgangers? Wil jij een bijdrage leveren aan awesome merkactivaties in Breda? Lees dan snel verder!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions

J.u.i.c.e. Promotions is gespecialiseerd in het realiseren van merkactivaties door middel van promotiewerk. In Breda zetten we promotiewerk op verschillende manieren in. Zo zetten we teams in om nieuwe producten uit te delen, zodat de consument deze thuis zelf kan uitproberen en ervaren. Ook bezoeken we in Breda diverse supermarkten om nieuwe producten te demonstreren en werken we bijvoorbeeld op evenementen als host(ess). De diversiteit in promotiewerk maakt het uitdagend om voor J.u.i.c.e. Promotions in Breda te werken! Geen dag zal het zelfde zijn. Daarbij werk je samen met met mensen die net zo enthousiast zijn als jij!

Inschrijven voor Promotiewerk?

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan in Breda? Schrijf je dan nu in voor promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions. Promotiewerk in Breda biedt veel flexibiliteit, waarbij je werkt voor verschillende opdrachtgevers en merken. Centraal in promotiewerk staat de beleving van de klant. Met behulp van jouw enthousiasme kunnen we mooie merkactivaties neerzetten in Breda! Neem snel contact op met ons en wie weet kan jij snel aan de slag als promotor in en rondom je woonplaats. 

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK