fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Arnhem

Promotiewerk in de regio Arnhem 

J.u.i.c.e. Promotions is het leukste promotiebureau van Nederland. Wij hebben promotiewerk voor de meest uiteenlopende merken en producten en reizen regelmatig af naar Arnhem. Arnhem is gelegen in Gelderland en een van de steden waar promotiewerk populair is. Of het nou gaat om flyering acties, sampling acties, merchandising, events of guerrilla marketing, bij J.u.i.c.e. Promotions kan het allemaal. Niets is te gek als het gaat om promotiewerk. Dus ben jij op zoek naar een flexibele studenten bijbaan? Lees snel even verder!  

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Want Arnhem is niet alleen een van de groenste steden van Nederland, maar ook uitermate geschikt voor promotiewerk door de centrale ligging en de grote toeloop van dagjesmensen. Midden in een spectaculaire groene omgeving met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardengebied is Arnhem een feestje op zich. Deze bruisende stad heeft veel te bieden, voor zowel jong en oud. Zo kun je er bijvoorbeeld urenlang winkelen in de winkelcentra als het Modekwartier, de winkelcentra Kronenburg, Presikhaaf of Schuytgraaf. Daarnaast is het heerlijk uitgaan en genieten van de vele restaurantjes en terrasjes.

Mede om die reden is er altijd genoeg promotiewerk te doen. Plaatsen als Veenendaal, Ede, Nijmegen, Huissen, Wageningen liggen vlakbij en zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor promotiewerk.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Kortom, ben jij enthousiast en lijkt het je  super leuk om promotiewerk te verrichten voor verschillende toffe merken? Ben je op zoek naar een flexibele studenten bijbaan vlakbij of in Arnhem? Zoek dan niet verder, dan is promotiewerk iets voor jou! J.u.i.c.e. Promotie biedt verschillende uitdagingen aan op het gebied van promotiewerk. Geen dag is hetzelfde! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet kan jij snel aan de slag voor de mooiste A-merken in Arnhem en omstreken.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK