fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Apeldoorn

Promotiewerk in de regio Apeldoorn 

Apeldoorn is een groene gemeente op de Veluwe en promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions maakt het mogelijk om ook hier promotiewerk te doen. Apeldoorn ligt in de grootste provincie van Nederland, Gelderland en is daarom niet weg te denken wanneer het gaat om aanbieden van promotiewerk. Woon jij in Apeldoorn en omstreken en ben jij een enthousiaste student met een flexibele en proactieve houding? Dan is promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions echt iets voor jou!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Ten eerste heeft Apeldoorn twee bekende winkelcentra en dit zijn de locaties om promotiewerk te doen. Een van die winkelcentra is Ankelaar en Oranjerie. Winkelcentra Oranjerie is een overdekt winkelcentrum in het centrum van Apeldoorn. Als promotor kan je dus ook hier aan de slag om promotiewerk te doen. Er bevinden zich 60 winkels en horeca, verdeeld over twee verdiepingen. Het winkelcentrum Ankelaar is daarentegen in de openlucht. In Apeldoorn is het dus mogelijk om zowel in een overdekt als in de openlucht winkelcentrum promotiewerk te verrichten. Of het nu gaat om sampling, flyer acties, winkeldemonstraties of merchandising

Promotielocaties in Apeldoorn 

Waarom dan? Apeldoorn kent veel bezienswaardigheden en laten dit dan ook ideale plekken zijn voor J.u.i.c.e. Promotions om promotors in te zetten voor promotiewerk. In Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Dit is het voormalig jachtverblijf van de Koninklijke familie dat is opengesteld voor het publiek. Verder ligt het Natuurpark Berg & Bos dichtbij. Dit is gelegen naast het paleis. Een andere drukbezochte plek is het Omnisportcentrum. Dit is niet alleen een locatie waar sportevents worden georganiseerd. Het wordt ook ingezet voor allerlei andere soorten beurzen en evenementen.

Juist op deze plekken zet J.u.i.c.e. Promotions vaker promotieteams in voor promotiewerk van grote en kleine merken. Wat ook niet weg te denken is, is het Jazz in the Woods festival. Dit festival wordt gevierd sinds de jaren ‘70 en vindt plaats in de binnenstad aan het Caterplein. Het is het belangrijkste culturele evenement in het jaar door de grote bezoekersaantallen. Een mooie locatie om daar promotiewerk voor J.u.i.c.e. Promotions te doen.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Dus ben jij assertief en spontaan? Woon jij in of vlakbij Apeldoorn? Krijg jij energie van het aanspreken en overtuigen van mensen? Ben jij 17 jaar of ouder en vind je het leuk om promotiewerk te doen en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk in Apeldoorn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier voor promotiewerk en wij nemen contact met je op voor een kennismaking.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK