fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Amersfoort

Promotiewerk in de regio Amersfoort

Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht.
J.u.i.c.e. Promotions is een landelijk opererend promotiebureau met promotieacties in heel Nederland, dus ook in Amersfoort bieden wij promotiewerk aan. Lijkt het je leuk om regelmatig promotiewerk als promotiemedewerker, demonstrateur of hostess te doen in jouw woonplaats en omstreken? Schrijf je dan direct in voor promotiewerk en wie weet werk jij volgende week in een leuk promotieteam in het centrum van Amersfoort!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Uit een onderzoek uit 2015 blijkt dat Amersfoort de beste winkelstad van de provincie Utrecht is. Van alle steden in Nederland heeft de stad de 7e plaats weten te bemachtigen. Daarnaast staat het stadshart in de top 10 van meest vitale centrumgebieden in Nederland. Bekende straten die zich lenen voor promotiewerk zijn het Eemplein, de Arnhemsestraat, de Utrechtsestraat, de Langestraat, winkelcentrum Emiclaer en het St. Jorisplein. Interessante evenementen zijn Proef Amersfoort, 033 Skate, Amersfoort Jazz, Gaypride Amersfoort en de Zomermarkten.   

Doordat de stad goed bereikbaar is met het OV is het goed mogelijk om promotiewerk uit te voeren in steden als Utrecht, Soest en Zeist. Naast promotiewerk bieden wij ook hostess-klussen, productdemonstraties en flyeracties aan. Voor promotiewerk kun je je inschrijven via onze website.

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij overtuigend en spontaan? Word jij enthousiast van het aanspreken en overtuigen van mensen om je heen? Ga dan aan de slag als promotiemedewerker in Amersfoort! Schrijf je direct in voor promotiewerk via het inschrijfformulier op onze website en wie weet ben jij volgende week onderdeel van een promotieteam wat staat te samplen voor een van de tofste merken in het centrum van Amersfoort. Wil je samenwerken met je vrienden? Je kunt je ook samen inschrijven voor promotiewerk. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste promotors die samen willen werken op leuke sampling acties, hostess-klussen en flyerteams. Doordat Amersfoort zo goed bereikbaar is met het OV is het ook mogelijk om in de directe omgeving als promotor promotiewerkzaamheden uit te voeren.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK