fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Alphen aan de Rijn

Promotiewerk in de regio Alphen aan de Rijn 

Oh wat is het fijn in Alphen aan de Rijn! Kom jij ook uit Alphen aan de Rijn, dan weet jij als geen ander dat dit waar is. In deze gezellige gemeente is er van alles te beleven. Zo zijn er in het centrum van Alphen aan de Rijn (Alphense centrum) veel knusse eettentjes en kun je er ook leuk shoppen. Er is een diversiteit aan winkels met allemaal een ander verhaal en eigen producten. En om dit onder de aandacht te brengen, is J.u.i.c.e. Promotions de specialist om te zorgen voor meer merkbekendheid. Hiervoor zetten we promotiewerk in. Ook jij kunt daar een bijdrage aan leveren! In Alphen aan de Rijn zetten wij promotors in om dit promotiewerk te realiseren. Leuk actief en sociaal bezig zijn tijdens je werk? Dat kan met promotiewerk!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Promotiewerk kun je in Alphen aan de Rijn op verschillende manieren inzetten. Denk aan  flyeren en sampling en aan demonstraties of tastings! J.u.i.c.e. Promotions heeft decennia lang ervaring in promotiewerk en doet dit voor tal van hippe en bekende merken zoals Innocent, Mentos, Page, Daim Chocola, Perry Sport en Kleenex. Wij activeren merken en daar zijn we goed in! Bij J.u.i.c.e. Promotions werk je individueel, maar ook in teams. Alphen aan de Rijn is een veelbezochte locatie voor ons promotiewerk. We werken voor winkels, en A-merken in het centrum, Winkelcentrum Baronie en de Aarhof, maar bezoeken ook regelmatig events. Het Zomerspektakel aan het Meer, het Pinksterweekend in het Archeon, Lakeside festival en de foodtruck festivals rondom Alphen aan de Rijn zijn welkome events voor onze merken.  

Inschrijven voor Promotiewerk?

Als het gaat om promotiewerk, ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Ook bepaal je met promotiewerk zelf welke dagen je werkt en hoe vaak je werkt. Ben jij nieuwsgierig geworden naar promotiewerk en wil jij graag werken voor een van deze coole merken in Alphen aan de Rijn? Dan is J.u.i.c.e. Promotions op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en communicatief vaardig? Ben jij woonachtig in Alphen aan de Rijn? Vind je het een uitdaging om onze merken te vertegenwoordigen? Schrijf je dan direct in voor een promotie bijbaan via ons INSCHRIJFFORMULIER. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en wie weet sta jij volgende week al samples uit te delen in het centrum van Alphen aan de Rijn voor een van de bekende merken!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK