fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Almere

Promotiewerk in de regio Almere 

J.u.i.c.e. Promotions is een promotiebureau en biedt promotiewerk door heel Nederland. Ook in regio Almere en de provincie Flevoland en omstreken is er genoeg te doen op het gebied van promotiewerk. Of het nou gaat om de inzet van hostesses, promotieteams, instore demonstraties of merchandising, het kan allemaal in Almere. Voor J.u.i.c.e. Promotions is niets te gek. Ben jij die enthousiaste student die wij zoeken voor promotiewerk? Lees dan snel even verder en meld je aan bij J.u.i.c.e. Promotions.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Almere is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste en stadcentra steden van Nederland. Er is in een of meerdere wijken van de stad altijd genoeg te doen, zoals een kermis of een strandfestival. Natuurlijk is het hier uitermate geschikt om te winkelen en te shoppen. Er zijn vele winkelcentra, groot en klein waar ook veel promotiewerk verricht kan worden. Het centrum is het winkelhart, hier zijn meer dan 400 winkels te vinden. Dit is dan ook een van de populaire plekken voor promotiewerk net als Almere Buiten en Almere Haven.

Woon je buiten de stad Almere? Geen probleem. In steden als Huizen, Laren, Zeewolde, Naarden of Bussum bieden wij ook voldoende promotiewerk aan. Dus wil jij aan de slag voor de leukste merken en woon je in de Flevopolder, Amsterdam of in ‘t Gooi? Pak dan nu je kans en schrijf je snel in! Wij hebben geweldige merken klaar staan. 

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in of vlakbij Almere? Ben jij ouder dan 17 jaar? Sta jij al te popelen om promotiewerk te gaan doen voor het leukste promotiebedrijf van Nederland? Zoek dan niet verder J.u.i.c.e. Promotions is het bedrijf als het gaat om promotiewerk.  Meld je snel aan via het inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. En wie weet kan jij snel promotiewerk verrichten voor de leukste merken en producten. 

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK