fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiewerk Alkmaar

Promotiewerk in de regio Alkmaar 

J.u.i.c.e. Promotions is een landelijk opererend promotiebureau met promotieacties in heel Nederland waarvoor je verschillend promotiewerk kunt uitvoeren. Ook in Alkmaar, een stad in de provincie Noord-Holland, bieden wij veel promotiewerk aan. Lijkt het je leuk om regelmatig promotiewerk als promotiemedewerker, demonstrateur of hostess te werken in Alkmaar en omstreken? Schrijf je dan direct in en wie weet werk jij volgende week in een leuk promotieteam op Waagplein in het centrum van Alkmaar! En promoot jij de leukste merken!

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

Promotiewerk bij J.u.i.c.e. Promotions 

Alkmaar staat bekend als de Kaasstad van Nederland en hier kan veel promotiewerk gedaan kan worden. Populaire locaties zijn winkelgebieden zoals De Mare, het Waagplein, de Langestraat, winkelcentrum De Hoef en Winkelcentrum Noorder Arcade. Op deze locaties worden veel promotieteams en hostesses ingezet voor sampling, productdemonstraties en flyeren. Promotiewerk in Alkmaar is ook mogelijk op de bekende evenementen, zoals Zomer op het Plein, de Kaasmarkt, Lappendag, Bierfest en de Lindegrachtconcerten. Je zal je dus geen dag vervelen, bij J.u.i.c.e. Promotions is geen dag het zelfde.

In de directe omgeving van promotiestad Alkmaar kan je ook voor promotiewerk worden ingezet in steden als Castricum (aan Zee), Egmond (aan Zee), Bergen (aan Zee), Hoorn, Purmerend, Den Helder, Heerhugowaard, Zaandam, Heiloo en Schoorl. 

Inschrijven voor Promotiewerk? 

Woon je in Alkmaar en omgeving en ben je opzoek naar een leuke bijbaan? Stop met zoeken, bij J.u.i.c.e. Promotions kan je terecht voor promotiewerk voor de tofste merken!

Ben jij 17 jaar of ouder en denk je geschikt te zijn voor promotiewerk bij jou in de buurt in Alkmaar? Meld je dan aan via het inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een kennismaking. De kennismaking zal plaatsvinden bij ons kantoor in Amsterdam maar de promotiewerkzaamheden zullen in Alkmaar en bij jou in de omgeving zijn.

Ja, ik wil promotiewerk doen! 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK