fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiebureau

Visie promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions

Promotie, fieldmarketing, activatie of face to face communicatie, er worden veel verschillende namen gebruikt voor onze dienstverlening. Wat veel belangrijker is, is onze toegevoegde waarde als promotiebureau Amsterdam binnen jouw media mix. Promotie is sterker en eerlijker dan welk medium dan ook. De doelgroep kan het product of de dienst zelf ervaren en direct zijn/haar mening staven. Zeg maar eens nee tegen iemand persoonlijk!

Merkentrouw opbouwen met een promotie campagne

Promotieteams zorgen voor de ultieme beleving van het merk, maar niet het enige middel. Promotie komt optimaal tot zijn recht als onderdeel van de mediamix, een gedegen activatieplan waar zowel above- als below-the-line acties in zijn opgenomen. Een plan dat de doelgroep niet alleen bereikt, maar daadwerkelijk ‘beraakt’. Wij zijn van mening dat uw doelgroep echt moet opgaan in uw merk.

Creating excitement met promotieteams
Naast beleving is promotiebureau Amsterdam J.u.i.c.e. Promotions altijd op zoek naar een tweede of derde contactmoment om uw doelgroep extra te triggeren. We bouwen graag meerdere follow-up momenten in binnen het actiemechanisme, zodat we de consument direct dat ene duwtje over de drempel kunnen geven dat nodig is om langdurig voor u te kiezen. Merkentrouw start uiteindelijk bij een eerste positieve ervaring en een juist vervolg.

Missie

Promotiebureau Amsterdam J.u.i.c.e. Promotions wil organisaties ondersteunen in het activeren van hun merken door middel van 1-op-1 beleving. We willen mensen en bedrijven beraken en zorg dragen voor bewijslast in cijfers, tekst en beeld. J.u.i.c.e. Promotions wil daarin een succesvolle en zowel voor de medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers een inspirerende en continu vernieuwende organisatie zijn.

Als creatief maar ook pragmatisch promotiebureau in Amsterdam, ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers meetbare campagnes. Daarnaast investeren we in innovatie en blijven we altijd ahead of our game. Beproefd en befaamd of juist vernieuwend en vooruitstrevend, wij zijn je partner in het raken van je doelgroep. We prikkelen zintuigen om een maximale merkbeleving neer te zetten.

Zo verankeren we jouw merk of product in het geheugen van de doelgroep, op de locatie waar die zich dan bevindt: op straat, het strand, in winkelcentra of op beuren en events. Het liefste op een plek waar meteen tot aankoop kan worden overgegaan. Want proeven, voelen, ruiken, horen of zien is geloven!

Promotiebureau met ervaring

Vanuit ons kantoor in Amsterdam, werken we met veel trots voor internationale mensen en organisaties. Maar ook voor kleine klussen of lokale bedrijven, draaien we onze hand niet om. In ieder project schuilt een mooie uitdaging die we graag aangaan.

Al onze collega’s hebben ervaring opgedaan in het veld. Van projectmanagers tot accountmanagers en van directie tot PZ, ze weten allemaal wat het betekent om op locatie te werken en contact te leggen met van te voren afgesproken doelgroepen. Zo kunnen we terecht zeggen dat we een promotiebureau uit Amsterdam zijn, dat projecten volbrengt met precisie en een groot inlevingsvermogen. We weten waar we het over hebben en we doen het met veel plezier.

J.u.i.c.e. Promotions is het promotiebureau van Nederland. Wij zijn niet alleen werkzaam in Amsterdam, maar ook op andere locaties, zoals: Utrecht, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Lelystad, Arnhem, Haarlem,Den Haag, Maastricht, Middelburg en tot ‘s-Hertogenbosch.

Dus of je interesse hebt in sampling of promotie campagnes, instore-, nearstore demonstraties of merchandising trajecten, wij begrijpen tot in de kleinste details wat nodig is voor een succesvolle product introductie, shopper marketing– of wervingscampagne. En we maken graag samen met jou een heleboel rumoer rond je merk. Doe je mee? Vul dan je gegevens in en dan nemen we snel contact met je op om eens vrijblijvend na te denken over je marketingvraagstuk.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK