fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotiebedrijf

Sampling en promoties, je komt ze zowel op straat als in winkels steeds vaker tegen. Het is bovendien steeds vaker een promotiebedrijf dat deze activiteiten organiseert en verzorgt, aangezien daar de specifieke kennis ligt. Als J.u.i.c.e. Promotions helpen we diverse A-merken met hun presentaties en het juiste contact met de doelgroep. Zowel met fieldmarketing als met moving billboards bieden we een uitgebreid bereik tegen lage kosten, nog los van de mogelijkheid om het (aankoop)gedrag van je doelgroep op een directe wijze te beïnvloeden. Als marketeer kun je je geen betere partner wensen. Dus waar wacht je nog op?

Promotiebedrijf neemt werk uit handen

Als promotiebedrijf J.u.i.c.e. Promotions nemen we veel werk uit handen van de grote A-merken die hun producten en merken effectief in de markt willen zetten. We kunnen je ondersteunen tijdens een grootschalige brand activation. Maar we kunnen je daarnaast natuurlijk van dienst zijn tijdens een event of met een winkeldemonstratie. We denken graag met je mee over het ontwerpen en uitwerken van je marketingstrategie. Uiteraard met specifieke aandacht voor zowel de marketing- als communicatiemix. Wij zorgen voor tijd, zodat jij je bínnen je onderneming kunt richten op de ontwikkeling van je product, dienst of merk.

Wij leveren resultaat

Als promotiebedrijf zorgen we niet alleen voor een groot bereik en een hoog rendement onder je doelgroep. We zorgen er daarnaast voor dat deze resultaten meetbaar zijn. We beschikken over diverse onderzoeken en resultaten van onze sampling, mobiele billboards of demonstraties. We vertellen je uiteraard graag meer over de resultaten die we als promotiebedrijf voor je kunnen realiseren, zodat je op basis daarvan een uitstekende keuze kunt maken en onze ondersteunende functie in kunt schakelen.

J.u.i.c.e. Promotions

Ben je benieuwd wat wij als promotiebedrijf met een schat aan ervaring kunnen toevoegen aan je merk? Wij delen graag onze cases en ervaringen. We gaan samen met je op zoek naar het beste concept voor jouw organisatie. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking bij jullie of bij ons op kantoor.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK