fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Theater Sampling

Bereik een unieke doelgroep met Theater Sampling

J.u.i.c.e. Promotions biedt vanaf deze maand de mogelijkheid om landelijk bezoekers van theaters 1 op 1 te bereiken. Na afloop van de theater voorstellingen worden samples of gehele goodiebags uitgedeeld aan een unieke doelgroep van hoger opgeleide dames en heren. Ook bieden we de mogelijkheid een eigen promotieteam met stand in te zetten. “Deze vorm van channel sampling sluit direct aan bij de beleving van de voorstelling en wordt dan ook zeer hoog gewaardeerd, door zowel locatie als de doelgroep”, aldus Bernard Klaassen, Sales & Marketing Manager J.u.i.c.e. Promotions.

Netwerk van premium theaters

De sampling wordt uitgevoerd bij een netwerk van 145 premium theaters die per jaar 12 miljoen bezoekers verwelkomen, verdeeld over 24.000 voorstellingen. Dit betekent een gemiddeld bereik van 500 bezoekers per voorstelling. In samenwerking met de producenten van de verschillende voorstellingen word een sampling plan op maat samengesteld, gericht op specifieke doelgroepen.

Hierbij worden ook de Ladies Nights en kindervoorstellingen meegenomen. Bovendien kan de goodiebag gebrand worden. Naast de sampling campagne biedt het netwerk de mogelijkheid te adverteren via displays, abri’s en narrow casting waarmee de campagnes extra kracht bijgezet kunnen worden.

Quote theater Harderwijk: Hoewel er vaak om gevraagd werd kregen de bezoekers van onze evenementen geen goodiebag mee naar huis. Reden: gebrek aan tijd en ruimte. Met Theater Sampling hebben we ervoor gezorgd dat de bezoekers van onze Ladies Night Modeshow aan het eind van de avond tóch naar huis gingen met zo’n mooi roze tasje. Bezoekers blij én wij blij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK