fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Standbouw

Standbouw als onderdeel van uw totale beursdeelname

Als specialist in live 1 op 1 communicatie hebben we regelmatig te maken met beurs activaties. We leveren hostesses en hosts, maar ook verkopers voor de stand. De interactie met de bezoekers is slechts een onderdeel van de totale beursdeelname en juist de integratie van het stand concept en het standpersoneel is essentieel. Samen met gespecialiseerde partners nemen we graag de organisatie van uw complete beursdeelname in handen, inclusief standbouw.

Groots uitpakken betekent meer dan zoveel mogelijk vierkante meters claimen!

Standbouw binnen ieder budget

De voorwaarden voor een goede stand hangen van veel verschillende zaken af. De conceptfase begint al bij de aansluiting bij het product of de dienst, de gewenste boodschap en doelstelling. Maar ook de locatie is van groot belang. Gebruikt u de stand eenmalig of vaker, binnen of buiten en hoe groot is uw beursteam? Voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Van standbouw op maat tot aan bestaande basis stands die brandable zijn.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK