fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Paashaas

De Paashaas

De paashaas is onlosmakelijk aan J.u.i.c.e. Promotions verbonden. Wij hebben gewoon wat met het opgewekte dier, misschien omdat we zelf ook altijd cadeautjes rondbrengen en dus veel onderweg zijn. Wie zal het zeggen.

Traditioneel organiseren we ieder jaar meerdere tours langs bedrijven waarin chocolade en fotomarketing niet kunnen ontbreken. De character tours zijn niet alleen heel leuk om te doen, de respons is eigenlijk altijd positief!

De paashaas op z’n best

Het karakter moet een grote aaibaarheidsfactor hebben en dat is ons wel toevertrouwd. Wij zorgen zowel de benodigde pakken als de incentives, maar ook voor een logische route en planning. Geef die acties maar uit handen, ontzorgen past ook bij Pasen tenslotte. Geen enkele actie is echt een eitje.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK